Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak instalovat hry a tapety do mobilu z PC

Od: remisak* odpovědí: 10 změna:

Mám stažené hry a tapety v počítači, jak je nainstalovat do Sony Ericsson c702

Děkuji

doplněno 20.10.09 20:13:

A lze hry nahrát i na SD kartu v telefonu?

Dík

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

guli*
hodnocení

0x

Ahoj,normálka to tam nasekej přez kabel*klik*

papene*

:)A co to je nasekej*nevi*

Víc toho nejde napsat?

guli*

No,vemeš kabel,propojíš mob.tel. s PC a přesuneš to z PC do mob.tel kam potřebuješ.

doplněno 20.10.09 18:58:

a pak to nainstaluješ přímo v mob.tel.;)

kyslicek

Ahojda... ono je to lehke... pro taci PC maniaky. Podle toho co pises bych zvladla strcit jednu čast kabelu do mobilu a druhou do PC. ale co dáááál?! nejaky ty ovladace ...proste jak to propojit... zkus to polopate prosiiiim, mam tež takovy problem :-/

mirek*

já když to dám do mobilu tak se mi tam ukáže špatny formát

schery*
hodnocení

0x

Jestli máš -bluetooh,tak nepotřebuješ kabel.

krulis*

A nebo mužeš dat paměť. kartu do čtečky(pokuď ji maš) a prostě to tam zkopirovat

hepcziiik*
hodnocení

0x

doporučuji sehnat v bazaru Nokii 5110, tam už jedna hra je...

sdf

Dobre pro vsechny kdo to neumi visvetlim do podrobna : takze krok cislo 1.nekde na internetu si stahnete hru pozor dulezite!Podivejte se kolik ma pixelu (vetsinou se to da poznat podle toho napr. Pirates of the caribbean 240x320-to jsou pixely to 240x320)podivejte se jaky mate vy displej nekde v manualu by to melo byt velikost displeje tj. ze kdyz mate v manualu napsano ze mate displej 176x220 nemuzete tam davat hru 240x320 apd. Krok cislo 2.hry ktere z internetu stahujete by mely byt formatu Rar,Jar jiny format nebude fungovat (myslim tim jenom java hry).Krok cislo 3. Stazenou hru nechte treba na plose a nic s ni nedelejte (nerozbalujte proste nic.)Krok cislo 4. vezmete USB kabel dodany k telefonu a pripojte do pc a nasledne do telefonu.telefon by mel naskocit v pc bud jako Phone card nebo nejak jinak ale dulezite je ze by tam mel byt pokud tam neni tak nainstalujte vse co je na CD co jste dostali k telefonu.Krok cislo 5.Pres tento pocitac se dostante do telefonu a tam vyhledejte slozku napr. others,videos je to jedno v teto slozce vytvorte slozku napr. pod nazvem Hry.Do teto slozky presunte stazenou hru kterou mate na plose (stale zararovanou (proste ste s ni nic nedelali)).Po presunuti vytahnte kabel z pc a pockejte az vas Telefon nahraje zpet vsechyn data pak v telefonu vyhledejte zminovanou slozku kterou jste si vytvorili a po otevreni by mela byt ikonka Java apd. instalujte ji a pak se vam hra ulozi normalne do Her kde jsou vsechny vase hry.Tot vse zbyva uz jen si hrat :) snad jsem vam pomohl,pokud jste neco nepochopili,nebo chcete neco vysvetlit napiste na Skype illiwillili.Pekne vanoce a novy rok 2010 preje S(D)F.

hobitek*

no ja si to poslu na mobil přes bluetoth, oběví se mi to na mobilu, ale nemám možnost instalovat. Co mam dělat. (odpovězte mi na e-mail)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]