Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stačí tato powerbanka?

Od: danuska* odpovědí: 13 změna:

Ahojda,hledám co nejlevnější powerbanku - jen jako rezervu, zatím jsem ji nikdy nepotřebovala, jen pro případ nouzového nabití smartphonu - ne jiných zařízení,jen telefonu.

datart.cz/...

nebo tato ještě levnější? datart.cz/...

Dík!Danča

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud vám jde o nakopnutí mrtvého telefonu, aby se s ním dalo nějakou tu hodinu ještě pracovat, tak i ta nejmenší vyhoví. Opravdu jako nouzovka, dobije baterku na 25-50% dle kapacity baterie v mobilu.

Ta větší už většinu mobilů jednou nabije do plna.

hodnocení

2x

Ta levná určitě nestačí na jediné dobití baterie Smartphonu, ta druhá ano, ale žádný zázrak to není. Skutečné Powerbanky začínají někde kolem 8000mAh.

doplněno 23.04.18 15:22:

@krtek66: A teď vyžaduji, aby ses mi omluvil, protože moje rada na 100% koresponduje s tou poslední. Co ty nato?*smich*;)

hodnocení

2x

Záleží k čemu ji chcete používat. Když se telefon vybije, abyste si mohla zavolat? Pak 2200mAh postačí. Pokud máte vybitý telefon a chcete hodku dvě proserfovat internet pak 5000mAh. Pokud chcete vydržet používat telefon celý den a nabíjet až doma nebo druhý den pak 10.000mAh.

Každopádně nemůžu doporučit koupit powerbanku, nabít a mít ji v kabelce pro strýčka příhodu. Baterie se musí aktivně používat jinak se pomalu ničí. Každých 14 dnů nebo měsíc by ji chtělo vybít a zpět nabít...

dete
hodnocení

0x

Nevím jestli se vyplatí dávat peníze za tak malou kapacitu. Radši bych si přidal a koupil 10000mAh. To je takový ideální výběr mezi kapacitou a váhou. Sám jednu mám a dobije to telefon tak 2-3x podle baterie v mobilu.

krtek66

tohle je správná rada...předchozí jsou k prdu

joudic*
hodnocení

0x
Jste rozmlsani :) donedavna jsem pouzival jednu baterku z DJI mavic drona jako powerbanku (myslim 4500mah) 2-3x nabila xperii aqua m4 do plna... ted uz je mi to fuk, mam telefon z ciny s 10000mah baterkou za 219$ Oukitel k10000max vsem opravdu uprimne doporucuju

Taky jsem z nevyužité baterie 3S 2200mAh udělal 1S 6600mAh a používal ji jako powerbanku pro telefon. Fungovalo to dobře, ale pro běžného uživatele to opravdu není.

joudic*

no ta baterka ma v Combo verzi drona kosticku, kdy funguje jako powerbank (pro nabijeni ovladace) takze to neni zadna bastlirna :)

hodnocení

0x

Kapacitu baterie tvého mobilu znáš..tak jestli je to cca 4000mAh, tak ti to nabije tak na 40-50%. Jestli ti to stačí, tak kup tu levnou. Je malá, lehká a jako nouzovka ok. Já taky koupil pro svůj mobil s kapacitou 3200mAh a můj mobil nabije skoro naplno a to mi stačí. Ta 10000mAh se už dost pronese..váhově i rozměrově je to někde jinde a navíc jsem ji vůbec nevyužil.

dete

To je pak podle toho k čemu jí chce tazatel využívat. Těch 10000mAh ještě není tak těžká jako například 20000mAh. Já bych ale pod těch 10000mAh nešel. Pokud ale máš v telefonu možnost rychlonabijení, tak bych bral powerbanku s quickchargem. Já mám oboje a nabijí to o dost rychleji.

krtek66

koupil jsem 10000mAh a jsem rád. Je to malé lehké a skladné. Telefon mám 3330mAh. Měl jsem předtím levnýho zmetka jako marketingové zboží. Měla jen 2200mAh a vůbe to nenabíjelo. Bylo to spíš jen na okrasu. Záleží hlavně jak rychle to umí dobíjet. Ta 2200mAh měla jen 1,2A kdežto ta 10000mAh nabíjí v obou portech po 2,2A. A t je rozdíl

martinn*
hodnocení

0x

Přijde mi zbytečné kupovat s malou kapacitou. Cenově ani velikostí už to zas takový rozdíl není a když už tak ať nabije aspoň jednou, ale do 100%. Zatím ti to třeba nepřijde, ale později to můžeš ocenit. Já mám 10.000mAh a přijde mi to akorát a ještě má quick charge a to je taky pecka.

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @admin z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od administrátora 30. 04. 2018 14:50:33
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu. zbytečně odvádíte pozornost jinam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]