Nejste přihlášen/a.
Ahojda,hledám co nejlevnější powerbanku - jen jako rezervu, zatím jsem ji nikdy nepotřebovala, jen pro případ nouzového nabití smartphonu - ne jiných zařízení,jen telefonu.
nebo tato ještě levnější? datart.cz/...
Dík!Danča
Ta levná určitě nestačí na jediné dobití baterie Smartphonu, ta druhá ano, ale žádný zázrak to není. Skutečné Powerbanky začínají někde kolem 8000mAh.
@krtek66: A teď vyžaduji, aby ses mi omluvil, protože moje rada na 100% koresponduje s tou poslední. Co ty nato?
Záleží k čemu ji chcete používat. Když se telefon vybije, abyste si mohla zavolat? Pak 2200mAh postačí. Pokud máte vybitý telefon a chcete hodku dvě proserfovat internet pak 5000mAh. Pokud chcete vydržet používat telefon celý den a nabíjet až doma nebo druhý den pak 10.000mAh.
Každopádně nemůžu doporučit koupit powerbanku, nabít a mít ji v kabelce pro strýčka příhodu. Baterie se musí aktivně používat jinak se pomalu ničí. Každých 14 dnů nebo měsíc by ji chtělo vybít a zpět nabít...
Taky jsem z nevyužité baterie 3S 2200mAh udělal 1S 6600mAh a používal ji jako powerbanku pro telefon. Fungovalo to dobře, ale pro běžného uživatele to opravdu není.
Kapacitu baterie tvého mobilu znáš..tak jestli je to cca 4000mAh, tak ti to nabije tak na 40-50%. Jestli ti to stačí, tak kup tu levnou. Je malá, lehká a jako nouzovka ok. Já taky koupil pro svůj mobil s kapacitou 3200mAh a můj mobil nabije skoro naplno a to mi stačí. Ta 10000mAh se už dost pronese..váhově i rozměrově je to někde jinde a navíc jsem ji vůbec nevyužil.
To je pak podle toho k čemu jí chce tazatel využívat. Těch 10000mAh ještě není tak těžká jako například 20000mAh. Já bych ale pod těch 10000mAh nešel. Pokud ale máš v telefonu možnost rychlonabijení, tak bych bral powerbanku s quickchargem. Já mám oboje a nabijí to o dost rychleji.
koupil jsem 10000mAh a jsem rád. Je to malé lehké a skladné. Telefon mám 3330mAh. Měl jsem předtím levnýho zmetka jako marketingové zboží. Měla jen 2200mAh a vůbe to nenabíjelo. Bylo to spíš jen na okrasu. Záleží hlavně jak rychle to umí dobíjet. Ta 2200mAh měla jen 1,2A kdežto ta 10000mAh nabíjí v obou portech po 2,2A. A t je rozdíl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.