Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vypaluje soubor flac?

Od: blk88 odpovědí: 5 změna:

dobrý den, prosím jak nebo v jakém programu vypalovat flac? děkuji !

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, normálně - jako datové CD / DVD. Zdravím!

doplněno 20.04.18 20:56:

Pro archivaci (nebo poslech na PC) vypálíte jako datové médium. Pro použití v CD přehrávači jako Audio-CD.

doplněno 20.04.18 21:04:

zdenda89 - pokud to ta věž přehraje, tak jen na nosiči CD (nikoliv na nosiči DVD).

hodnocení

1x

Normálně vypálíte jako jakákoliv jiná data.

Jen samozřejmě musíte počítat s tím, že to na žádném běžném přehrávači nepřehrajete.

Podle mě to trošku postrádá smysl, lepší by bylo vypálit to jako Audio CD, kvalita bude pořád stejná (FLAC je bezztrátový formát) a hlavně to půjde přehrát na každém přehrávači.

wurepi

Podporu FLAC má dnes kdeco. Naopak je spíše problém najít třeba nové autorádio, které to neumí.

Smysl je ten, že se ti na medium vejde cca 2x tolik.

blk88
hodnocení

ano, nepřehraji, ale budu kupovat mini věž, kde to již přehraje cd, mp3 i flac-děkuji!

wurepi

Kupovat minivěž a řešit vypalování a rozdíl mezi MP3 a FLAC?

Zkoušel jsem rozdíl u jednoho zákazníka, který měl čerstvě domácí audio sestavu za cca 500tis Kč. Je pravda, že i když nemám absolutní sluch, tak jsem slyšel rozdíl mezi FLAC a MP3 320kbps. Nebyl velký, ale byl.

Na minivěži nepoznáš vůbec nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]