Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký den, mam otázku. Co podle vás znamená, když digitální teploměr ukazuje LO.
Zajímavá otázka. Nikdy jsem po tom nepátral (asi to bude tím, že pokud má člověk teploměr v ruce, má důležitější starosti) a domnívám se, že jde o signalizaci nižší teploty, než je dolní rozsah měřených teplot "low temperature".
Otázku jsem pochopil tak, že na displeji je samotné LO. Pokud by tam bylo LO + číselný údaj, má pravdu @magor. Já se ale zatím vždy setkal ve spojení s údajem o nejvyšší nebo nejnižší naměřené teplotě s označením MIN a MAX - ale to zase člověk obvykle nenarve na jednořádkový displej.
Tak je to skutečně tak. U teploměrů pro měření tělesné teploty zkratka Lo signalizuje "neměřitelně nízkou"teplotu. V případě teploměru Hartmanm Thermova/... menší teplotu než 32°C
Tato zkratka se ukáže ihned po zapnutí. Pokud začnu měřit vícekrát během dne, naměřená teplota v záverečném čísle klesá a to až do 32 stupňů, což je u tělesného teploměru nesmysl. Kdykoliv se mi toto objevilo např. u ovladače na kotel nebo na váze, šlo o stav baterie, a tato zkratka mi signalizovala slabou baterii. Podle toho i produkt nefungoval tak, jak měl.
Ano v tom případě jsem to špatně napsala. Nenapadlo by mě, že je v tom rozdíl, proto se ptám. Určitě to nebude znamenat, že teplota klesá, když ještě nebyla naměřena. Takže pro pořádně upřesnění se jedná o bazální teploměr, kde se tedy Lo ukazuje ihned po zapnutí, což jsem měla za nízký stav baterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.