Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone SE, názor na něj

Od: korek odpovědí: 5 změna:

Ahoj, zajímá mě váš názor na iPhone. Údajně nejde ani na usbčko nahrát hudba a spustit..všechno se tahá po itunes.. Jaké jsou rozdíly s ostatními mobilními telefony. Co vás napadá za podstatné, po praktické stránce, pří běžném používání? Jak jsem zjistil ne každý je s ajfounem spokojen.. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám iPhone několik let. Pochvaluji si hlavně dvě věci: nemám s ním žádné problémy a nejde zavirovat (ani zamalwerovat).

vanilka81*
hodnocení

0x
Dobré odpoledne,
Mám již několikátý model iPhonu a předtím jsem měla jeden jiný smartphone, který jsem si vybrala velice inteligentně jen kvůli vzhledu. Po půl roce jsem to s ním vzdala.
Těžko však posoudit, zda vám bude vyhovovat, když jste jej dosud nepoužíval. Nemá někdo v okolí jeden kus k vyzkoušení na týden nebo dva? Třeba nějaký kamarád, který chce prodat starší model, vám jej může půjčit, než ho prodá
Co se týče té hudby - Dříve jsem hudbu přidala do knihovny iTunes a pak do telefonu. V současnosti mám takové hudební předplatné, kdy mohu poslouchat vše online (s kým má Apple smlouvu), hudba se dá poslouchat i offline, jen si musíte dopředu oblíbená alba, playlisty nebo písně uložit do své knihovny. Možná to nepopisuji úplně přesně nebo správně, u nás je přes techniku manžel, já jen konzumuji
Doporučuji navštívit některý z originálních obchodů Apple, tam mi vždycky ochotně poradili.
Hezký den

jedy*
hodnocení

0x

iPhone je z pohledu běžného uživatele asi ten nejlepší smartphone.

Píšu "z pohledu běžného uživatele". Pokud si chceš s telefonem pořádně vyhrát a všechno si přenastavit podle sebe, tak Android bude určitě lepší. Ovšem jestli ti jde čistě o rychlé, stabilní zařízení, na kterém všechno funguje perfektně, aniž by ses o něco musel starat, tak je iOS bez konkurence.

Teď ale k iTunes. Horší program jsem na Windowsích asi nezažil. Věřím, že na Macích je to bájo (nemám s nimi osobní zkušenost), ale na PC je to opruz. Když jsem poprvý nahrával písničky do iPhonu, tak to byl vysloveně porod. Je až paradoxní, jak tak intuitivní mobil jako iPhone může mít tak uživatelsky nepřívětivý program, jako je iTunes. Ale to je asi jediný větší zápor.

Co se týče přímo iPhonu SE. Bezesporu je to výborný mobil, pokud chceš něco menšího, co se ti pohodlně vejde do ruky. Nicméně bych si jeho pořízení ještě rozmyslel. Už je to starší zařízení a tento rok by měla vyjít jeho náhrada (například se mluví o kombinaci iPhonu X a SE). Takže bych do něj šel jen v případě, kdy ho máš možnost získat za skvělou cenu.

nox®

Vezmu do ruky jakýkoliv telefon s Androidem a držím víceméně stejně rychlé, stabilní zařízení, na kterém funguje vše jak má a bez potřeby něco upravovat a starat se. Ani ten iTunes nemusím řešit. To jen tak na okraj, jinak je SE velmi slušný telefon, přestože už je trošku za zenitem a šušká se o dvojce. Pokud hraje prim úhlopříčka, tak moc velký výběr stejně není.

hodnocení

0x
iPhone byl bezproblémový před pár lety, teď už jsou rozdíly minimální.
Navíc, za poloviční cenu jde koupit mnohem vybavenější jiný telefon.
Nechci iPhone hanit, jen ty předsudky vůči Androidu jsou už outdated.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]