Nejste přihlášen/a.
Odkaz na dovozce (výrobce); neznám, asi bych to nekoupil...můj názor...
Výrobce techniky Finlux
Značka Finlux je k dispozici v Evropě od roku 1964, kdy Iskumetalli, dceřiná společnost finského konglomerátu Lohja, začala vyrábět televize ve Finsku. Od roku 1992 do roku 1996 byl Finlux televizory součástí Nokia spotřební elektroniky.
V roce 2000 byla všechna oddělení výzkumu a vývoje spolu s jeho marketingem, prodejem a exportem umístěny ve Finsku. Finlux byl založen v roce 2002 a od té doby se stával Finlux předním odborníkem v oblasti digitálních technologií ve Finsku.
Na začátku roku 2006, Vestel, část turecké Zorlu Group a největší evropský výrobce TV, koupil značku Finlux a televize Finlux. Vestel, je největším evropským a třetím největším světovým výrobcem televizí s výzkumem a vývojem o počtu 500 zaměstnanců a výroby dvanácti milionu televizních přijímačů ročně.
To je teda pěkný. Myslela jsem, že je finským nástupcem po Nokii a teď se tu dozvídám, že Turci.
Ani v prodejně mi to neřekli. A já jí včera koupila. Tak mi držte palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.