Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei P9 lite vybijí se při nabíjení

Od: monik odpovědí: 2 změna:
Potřebuji poradit čím je způsobeno vybíjení mobilního telefonu na dobíječce ve vozidle se zapnutou navigací (Huawei P9 Lite) mám ho cca 1,5 roku. Když není zaplá navigace tak se telefon dobíjí. Je to způsobeno přehříváním baterie? Baterie má asi 43 stupňů.
Děkuji Vám za rady :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Jaký proud dává ta nabíječka? Podle mne je ta navigace prostě velká zátěž a proud s ní nepokryje ani spotřebu samotného telefonu, který si tedy zbytek bere z baterie. Po vypnutí navigace spotřeba klesne pod výstupní proud nabíječky a tudíž se baterie může nabíjet. Pomůže silnější nabíječka, případně i lepší (nabíjecí) kabel.

doktpr365*
hodnocení

2x

Slabá nabíječka. Mně to dělá u P8 Lite jedna nabíječka byla za pár korun a nedává takový proud,který je potřebný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]