Už pár měsíců trpím plnou interní pamětí a to v tel. skoro nic nemám. Kamarád mi poradil že si můžu udělat root smazat app od výrobce a následně root z tel. odebrat jenže on sám to neumí tak tady hledám hodnou duši která by mi např. přes FB na dálku pomohla něco jako online podpora. Byl by někdo tak moc hodný?
Tohle bohužel pravděpodobně nepomůže, protože paměť mobilu je rozdělena do několika oddílů a zatímco vy máte plný oddíl "data", tak odstraněním neodstranitelných aplikací od výrobce uvolníte místo v oddílu "system", a to vám k ničemu není. Co je to přesně za mobil? Jakou má verzi androidu? Jde vám o to že už se nevejdou další aplikace, nebo jiné věci? SD kartu tam máte? Vše co jde přesuňte na ni.
martinka*
Jedna špatná zpráva za druhou... Je to Samsung Galaxy J5 Android 6.0.1 všechny aplikace přesunuji na SD kartu používám proto AppMgr III ten hned oznamuje aplikace kteté můžu přesunout. Jde mi o to že kvůli plné paměti nemůžu stáhnout žádnou aktualizaci mnohdy mě ani do galerie nepustí ani obrázek či fotku mi nedovolí prohlédnout a taky je v tom to že si nemůžu stáhnout žádnou hru ani aplikaci.
matesj
Máte tam asi spousty her a jinýho bordelu,to co nepoužíváte,odeberte...snažte se používat jen jednu hru,jeden prohlížeč,jeden kecálek...mobil není stolní počítač!
martinka*
Já mám v tel. pouze 1 hru a 4 aplikace takže si asi těžko dělám z mobilu počítač.
matesj
Máte tam 2 Giga Ram,takže opakuji,pokuď vám to nestačí,kupte si počítač... Pokuď je ta hra velká + Facebook,tak se ani nedivím... Nepoužívejte takto velké aplikace...
Ak presuniete aplikácie a iné veci na kartu,tak to vymažete aj z pamäte.V pamäti ostávajú jednotlivé odkazy na cestu k spusteniu danej aplikácie,každá fotka na karte má svoj odkaz v pamäti v kB.Tieto zložky potrebujete vyčistiť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.