Nejste přihlášen/a.
Zdravím odborné laiky. Mám na zkoušku výše zmíněný telefon a nejspíš "nekamarádí" s jiným telefonem. Ve většině případů, když se hovor spojí, stačím říci maximálně pozdrav. Poté je hluchý, přestože hovor stále "probíhá". Někdy je to hned, jindy po minutě nebo dvou, ale vlastně se to stane pokaždé. Kde je chyba? Stává se to pouze u jednoho volajícího. Díky, Mona.
Já mám spíš problémy, že mi je na druhém konci špatně rozumět. Nevím jestli je to telefonem nebo operátorem. Zkoušel jsem skoro všechno kromě reklamace, na to už nemám nervy.
Bohužel také P8 Lite, foťák jsem už reklamoval (vyměnili jej na základní desce) ale přijde mi, že dělá ještě horší fotky , než předtím, jestli se rozhodujete o nový MT, tak bych šel do Xiaomi Redmi 4X a vyšší. Přítelkyni jsem koupil Honor 6A, ještě jsem viděl někde v letáku HW P9 (nevím jestli lite?) za asi 3.500,-.
No, to je hezký
Žádný jiný si nepořídím. Jinak mám tlačítkový, Nokia...no a tohle monstrum jsem si pořídila od kolegyně. Výhodně Jí fungoval normálně (vím to, normálně ho používala). A já bych s ním neměla problém, kromě již zmíněného. Proč by nedokázal "zpracovat" hovor z jednoho konkrétního mobilu?
Je to nějaká vadná série či co?
Zkuste si u operátora ještě vyměnit SIM kartu, T-mobile to dělá zdarma, i přesunou kontakty, nevím jak jiní operátoři, ale asi také.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.