Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat bateriii pro Uhans U 100?

Od: silva odpovědí: 1 změna:

Ahoj,mám tento smartphone,čínský,ale skvělý,jsem spokojena.Marně sháním ale baterii,všude,kde na netu klikám,je vyprodaná :(. Výrobce zatím neodepsal.Neví náhodou někdo? Dík*hi*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli se nedá dohledat ani na aliexpress tak to bude asi problém. Pak už zbývá jen doufat že použili stejný tip baterky i v jiných mobilech a nevyhledávat to jako Uhans u100 batteri ale podle tipu baterky jako třeba jako batteri blc 1234. Tip by měl být na baterce vytištěný. Poslední záchrana je pak baterku odměřit přesnou šuplerou a hledat podle rozměrů a toho jestli odpovídá umístění a póly kontaktů ale to už je dost velká loterie. Já už jednou dokonce zachraňoval oblíbený mobil tím , že jsem jinou dostupnou baterku rozebral a přeletoval na ní střeva ze své a mobil chodil další 3 roky ale to bylo ještě za starých časů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]