Nejste přihlášen/a.
Lze připojit DVD rekordér se vstupem dvb-t na výstup kabelové televize dvb-c?Lze použít set top box?
Připojit to mechanicky pochopitelně lze. Ale chodit to nejspíš nebude, protože DVB-C má jiné rozložení kanálů i další parametry, než DVB-T. STB použít lze, ovšem bylo by vhodné, kdybys nám řekl, jak ho chceš použít. STB DVB-C pro převod na nějaký AV signál pro rekordér? Nebo nějak jinak?
Kabelová televize Nejtv šíří ve své síti i dvb-t (i analog, ale ten postupně omezuje); u této vám to bude fungovat, dvb-c neprojde, Dejte info o kabelovce...
Kterou kabelovku máte? Nevysílá kromě dvb-c i dvb-t? A televize vám hraje? Má tuner dvb-c? O kterou tv se jedná...typ...snad by to šlo přes tv a vstup do rekordéru...
O kterou kabelovku se jedná, že vysílá pouze DVB-C? Analog zrušila, rozumím...ten recordér máte nebo chcete koupit? Nějak se v tom nevyznám...
Bohužel se mi nedaří zjistit typ kabelovky - ten rekordér mám a dosud jsem ho používal k nahrávání analogu.Jelikož analog.vysílání ruší,chtěl bych nahrávat v digitálu,ale rekordér má jen dvb-t a tak sháním informaci co bych měl udělat aby šlo digitální nahrávání, když na výstupu kabelovky je dvb-c. V současné době digitální nahrávání nefunguje.Pomohl by set-top-box?
Pomohl box dvb-c a k tomu asi druhá dekódovací karta (kabelovky většinou kódují programy) s CI modulem, za který se většinou platí; u Nejtv je to navíc 50,-/měsíc...komu platíte poplatek za kabelovku? Zkoušel jste naladit DVB-T? Jestli ho kabelovka "náhodou" neposkytuje? Ptám se na vaši kabelovku z důvodu, že bychom našli, v "čem všem" poskytuje signál...
Tak připojení do televize bych řešil přes scart, a ne přes vf vstoup. A pokud jde o nahrávání, tak tento typ videorecorderu má nejen analogový, ale i digitální tuner. POkud daná kabalekva vysílá i v dvb-t, tak by mělo stačit znovu naladit tuner recorderu, co se tam případně objeví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.