Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volání z mobilu

Od: jirkajc® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,stal se mi zajímavý případ. Z jednoho teelfoního čísla ,které mám uložené ve svém mobilu mi bylo voláno. Přesto se mi neukázal na mém mobilu ani v nepřijatých nebo přijatých hovorech(kdybych to třeba omylem vytípnul) Ve výpisu jsem u tohoto čísla ostatní hovory našel,jen ten v určitou hodinu kterou mi bylo voláno chyběl,je zde nějáké vysvětlení? Mám ještě tlačítkový mobil Hammer

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Také mám starý mobil, který se občas nepředvídatelně vypíná. Po opětovném zapnutí se mi hovory zmeškané v době vypmutí nezobrazují. (Problém je i s SMSkami, které po opětovném zapnutí někdy dorazí, jindy ne.)

Další možnost by byla, že jste chvilku byl mimo dosah signálu operátora.

hodnocení

0x

Volající má ve svém výpisu odchozí hovor na vaše tlf číslo? Myslím, že ne, takže k volání nedošlo nebo šlo o systémovou chybu operátora. Jiná možnost není. Typ telefonu by na to neměl mít vliv.

hodnocení

0x

A ten hovor se skutečně uskutečnil, nebo má jen druhá strana ve výpisu, že vám volala?

hodnocení

Ten hovor se neuskotečnil,nebot mi telefon nezazvonil,ale druhá strana ho má ve výpisu a slyšela jak mi to vyzvání. Kdybych třeba byl malinkou chvilku mimo signál,tak by mi přišla sms že se mi někdo pokoušel dovolat.tak nevím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]