Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BT radio s budíkem

Od: jan* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, prosím nemáte někdo rádio co by šlo přes bt (je-li to vůbec možné :)) a aby to fungovalo rovnou i jako budík a šla na tom přehrávat muzika i? Jestli teda nechci moc :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co třeba toto? Má to BT, FM tuner, budík, hodiny, aux vstup...a mnoho dalších na výběr, třeba z těchto...

doplněno 11.04.18 14:40:

Co toto? Cenu splňuje, kvalitu pak posoudíte a dáte nám vědět...

doplněno 11.04.18 14:44:

Nebo ještě jednou...

jan*

Děkuji, zapomněl jsem dodat s cenou do 1000Kč. Jsem rád, že je to tedy možné-proveditelné :). Koukal jsem z tvé nabídky a většina právě ten budík neměla... :( projedu to ještě komplet

jan*
hodnocení

0x

To je dobré retro :) to se mi líbí. Projedu to ebay moc nevěřím co se elektra týče, ale kouknu určitě díky moc.

krovak
hodnocení

0x

Jestli se ti líbí retro tak se koukni na tohle reprosoustavy-reproduktor/... , to je podle mého pořádné retro :)

jan*
hodnocení

0x

Díky já už na něj koukal v tom prvním odkazu od @nonek.. Hodnocení tam má skvělé a píšeš a ty ho máš?

krovak
hodnocení

0x

Nemám, ale viděl jsem to právě u šváry a zaujal mě tím jak vypadá :) mi připomněl moje staré rádio co jsem měl kdysi :)

jan*
hodnocení

0x

Díky všem zúčastněným :D Retro vítězí :) zkusím to bml - ko

barbakan*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]