Nejste přihlášen/a.
Dobrý deb,
mám v bytě ještě starý hliníkový rozvod elektriky. Mám špatné 2 zásuvky ve zdi. Krabice pod nimi nejsou moc hluboké asi 2cm. Jdou koupit zásuvky pro méně hluboké krabice nebo bude potřeba krabice vysekat a nahradit hlubšími? děkuju
mám v bytě ještě starý hliníkový rozvod elektriky. Mám špatné 2 zásuvky ve zdi. Krabice pod nimi nejsou moc hluboké asi 2cm. Jdou koupit zásuvky pro méně hluboké krabice nebo bude potřeba krabice vysekat a nahradit hlubšími? děkuju
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
6x
Mělké zásuvky koupit jdou. Tedy nevím, jestli i v sólo provedení, našel jsem jako dvojzásuvku.
K některým řadám "hlubokých"zásuvek se prodává vynález s názvem distanční rámeček
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]