Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,volám o pomoc,dostala se mi kostice z podprsenky mezi vnitřní a vnější buben pračky Beko,nevím jak vyndat?
Toho žebra jsem si tedy fakt nevšiml, zrovna minulý měsíc jsem dělal rozborku prařky LG (výměna ložisek) a ta určitě nic takového nemá.
Ale zcela jistě má každá pračka těleso na spodku bubnu, po jeho vyndání tam je poměrně slušný otvor pro lovení podobných věcí.
U horem plněných praček je vyndavací žebro běžné. Když otočíte buben dvířky dolů, dostanete se k žebru zespodu. Stačí čudlík označený šipkou lehce zamáčknout a celé žebro posunout doprava (někdy to chce trochu síly). Žebro vypadne do prostoru bubnu. Po otočení bubnu a otevření jeho dvířek pak můžete cokoliv zapadlého pod buben otvorem po žebru vyndat. Žebro pak znovu nasadíte do výřezů v bubnu a zatlačíte doleva, až čudlík zapadne do otvoru.
Už jsem to tu kdysi popisoval. Můj způsob je pračku odkrytovat, demontovat topné těleso a vzniklým otvorem za pomoci háčku z kusu drátu (asi by fugovalo cokoli - třeba větší háček na háčkování) kostici vyšťourat. Možná je to stejný způsob, který nakousl @promon
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.