Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat zda někdo neví ,jak se dostat do starého mobilu (HTC) ,když na něm nejsem nijak příhlášený a nic v něm není aktualizováno (např: youtube,market...),tak jsem si tam dal gesto a někdo ,když jsem si ho nechal na stole v pracovně se mi do něj pokoušel dostat...Mobil se mi zablokoval.:
Gesta-příliš mnoho pokusů: Chceteli telefon odemknout přihlašte se pomoci sveho učtu google: -(nakonec stejně myslím ,že už ani google účet nemám!)
uživatelské jméno (email) heslo přihlasit se
tísňové volání
Děkuji za přečtení doufám ,že se někdo zkušený najde.
Já učet na googlu mám ,ale ještě jsem se nedostal k tomu se přihlásit na mobil a nebo jsi opravdu nevzpomínám ,že bych se tam přihlašoval. Takže nevím jak bych se tam mohl jinak dostat než ,že bych se pokusil ho nějak celej smazat, jenomže to taky nepůjde ,protože to bych se na něj musel nejdříve dostat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.