Nejste přihlášen/a.
Dobrý den pořád váham a nevim jaký telefon mám koupit. Ted 16.dubna má vyjít nový telefon od Huawei P20 Pro ale váham mezi Samsungem Galaxy S9 plus a nebo ten Huawei P20 pro. Ten Huawei je výkonově lepší? a co se týče fotáku? tak je taky lepší? děkuju moc.
Kupte si telefon na telefonování a pokud jste dobrým fotografem, tak i kvalitní foťák. 2 V 1 jsou vždy na úkor kvality (stran sexu jsem zatím nemohl posoudit).
Já mám aktuálně redmi note 4 - 4/64 a jsem naprosto nadšený a spokojený. Fotky v případě náhlé události nebo nehody to umí dostačující, na akce si beru foťák.
Toto je můj názor - nevnucuji ho, ale zkuste se nad tím zamyslet.
za mne slušná výbava - ale za necelých 22000 -to je rána , no nevím
Huawei P20 Pro
Hauwei P20 Pro je aktuálně nejvybavenějším smartphonem této čínské značky. Telefon se chlubí voděodolným (IP67) tělem s bezrámečkovým designem, nekompromisním procesorem doplněným o jednotku umělé inteligence a hlavně špičkovým 40 MPx fotoaparátem. K focení telefon používá hned trojici objektivů, které dokážou simulovat 3× optický, případně 5× hybridní zoom. K selfie pak poslouží 24Mpx přední kamerka. Podle hodnocení DxO Mark je k březnu 2018 je tak Huawei P20 Pro na prvním místě pomyslným králem mezi fotomobily.
Vybavenost:85 %
Cena:ještě se neprodává
Další fotografie: +
Rozměry155 × 74 × 7,8 mm, 180 g
Displej6,1, kapacitní OLED, 1 080 × 2 240, 408 PPI
SítěGSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSPA (42,2|11,5 Mb/s), LTE
KonektivitaUSB Type-C, Wi-Fi 802.11 a/ac/b/g/n, Bluetooth 4,2, GPS
Paměť a baterie128 GB, RAM: 6 144 MB, baterie: 4 000 mAh
ProcesorHisilicon Kirin 970 (8× Cortex-A73 + A53, 2,4 GHz, 10nm)
OSGoogle Android 8,1 (Oreo)
Fotoaparát40MPx (7 071 × 5 657), video (3 840 × 2 160), blesk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.