Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký telefon koupit?

Od: ddavid19994* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den pořád váham a nevim jaký telefon mám koupit. Ted 16.dubna má vyjít nový telefon od Huawei P20 Pro ale váham mezi Samsungem Galaxy S9 plus a nebo ten Huawei P20 pro. Ten Huawei je výkonově lepší? a co se týče fotáku? tak je taky lepší? děkuju moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kupte si telefon na telefonování a pokud jste dobrým fotografem, tak i kvalitní foťák. 2 V 1 jsou vždy na úkor kvality (stran sexu jsem zatím nemohl posoudit).

Já mám aktuálně redmi note 4 - 4/64 a jsem naprosto nadšený a spokojený. Fotky v případě náhlé události nebo nehody to umí dostačující, na akce si beru foťák.

Toto je můj názor - nevnucuji ho, ale zkuste se nad tím zamyslet.

nox®
Ač jsem fanda všemožné elektroniky a prošlo mi rukama dost telefonů, pod to se mohu podepsat. Sám jsem přešel z telefonů jako Galaxy Note, Xeria Z a podobné vlajkovky na Redmi Note 4 a jsem spokojen. Fotky nejsou kdoví co, ale na potřebné momentky více než dostatečné. Jinak dle DXoMark P20 Pro a P20 má foťák lepší, ale jak s oblibou říkám, laik to stejně těžko pozná. Osobně dám raději na lepší výdrž a třeba jako jednoho z dalších adeptů mám prozatím v hledáčku Nokii 6 2018.

hodnocení

1x
Off Topic: když jsem si kdysi na mobilmanii ( specializovaném fóru o mobilech ) dovolil prohlásit že pomlouvat Xiaomi Huawei a ZTE je blbost, protože umí udělat konkurence schopné telefony, tak se na mě vrhli diskutéři a nenechali na mě nitku suchou. Dneska jsou ochotni dát za Hujahej 22000.- a šiaomi je jedna z nejlíp prodávaných značek.

vernon
hodnocení

0x
Jsem majitelem SG8 a asi bych šel do toho Samsungu...
ddavid19994*
hodnocení

Prý Huawei má lepší fotak a výkon tak nevim, čekám odpověd někoho kdo tomu rozumí víc než já

tomas11*
hodnocení

0x

za mne slušná výbava - ale za necelých 22000 -to je rána , no nevím

Huawei P20 Pro

Hauwei P20 Pro je aktuálně nejvybavenějším smartphonem této čínské značky. Telefon se chlubí voděodolným (IP67) tělem s bezrámečkovým designem, nekompromisním procesorem doplněným o jednotku umělé inteligence a hlavně špičkovým 40 MPx fotoaparátem. K focení telefon používá hned trojici objektivů, které dokážou simulovat 3× optický, případně 5× hybridní zoom. K selfie pak poslouží 24Mpx přední kamerka. Podle hodnocení DxO Mark je k březnu 2018 je tak Huawei P20 Pro na prvním místě pomyslným králem mezi fotomobily.

Vybavenost:85 %

Cena:ještě se neprodává

Další fotografie: +

Rozměry155 × 74 × 7,8 mm, 180 g

Displej6,1, kapacitní OLED, 1 080 × 2 240, 408 PPI

SítěGSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSPA (42,2|11,5 Mb/s), LTE

KonektivitaUSB Type-C, Wi-Fi 802.11 a/ac/b/g/n, Bluetooth 4,2, GPS

Paměť a baterie128 GB, RAM: 6 144 MB, baterie: 4 000 mAh

ProcesorHisilicon Kirin 970 (8× Cortex-A73 + A53, 2,4 GHz, 10nm)

OSGoogle Android 8,1 (Oreo)

Fotoaparát40MPx (7 071 × 5 657), video (3 840 × 2 160), blesk

praivo*

Za tím foťákem stojí mj. člověk, co dělal i PureView. Se schopným uživatelem ten Galaxy nemá šanci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]