Dobrý den. Mě se po propojení telefonu s PC objeví na telefonu nabídka -zařízení pro média(MTP), fotoaparát(PTP) nebo pouze nabíjení. Pokud klepnu na pouze nabíjení, tak se mobil neobjeví jako další disk. V ostatních případech se jako další disk objeví. Tak jestli to tam nemáte podobně.
Debata o ničem. Existují 2 druhy kabelů: Nabíjecí a datový. S nabíjecím se k PC nepřipojíš. S datovým PC tvůj telefon najde a dá se připojit. Není to vada kabelu!
A máš vůbec datový kabel? Mám několik kabelů, které jsou jen nabíjecí.
doplněno 04.04.18 19:20:
Většina telefonů, které mají síťovou nabíječku s USB konektorem, má v základní výbavě právě jen jednoduchý nabíjecí kabel, který nemá datové propojení. A není to o tom, že jsou to "levné nabíječky z Číny"
Nedávno jsem to na Huawei řešil. S původně dodaným kabelem pomohl tento postup: Propojíte kabelem mobil s PC. Na displayi mobilu táhněte všemi prsty shora dolů (gesto), objeví se černá obrazovka kde vyberete možnost povolení datového přenosu. Potvrďte požadavek na instalaci HiSuite do PC. Po dokončení lze data z mobilu do PC přenášet.
Ahoj,nejdrive si povolte ve vyvojarske moznosti pripojeni usb,pak propojte mobil s pc a stahnete si total commander apak do nej si stahnete a nainstalujte plugin media audio 2,pak si dejte v tc volbu media audio a jiz se Vam zobrazi slozky v mobilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.