Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v naší oblasti je dost slabý radiosignál. Koupil jsem lacinější Sencor a mám problém s příjmem stanic. Většina z nich šumí, čistě hrají pouze dvě nejbližší. Chtěl bych pořídit kvalitnější autorádio a nevím, jaké by mělo mít parametry pro slabší signál. Mám se řídit podle značky? Děkuji za odpovědi.
Tady nevidím problém v autorádiu ale v anténě.Co jste měl před tím za rádio?To hrálo dobře?Máte anténu ze zesilovačem?Třeba ten sencor má jinde napájení(toho zesilovače)
Auto jsem koupil, nebylo v něm autorádio, to jsem dokupoval. Možná máte pravdu s tím napájením antény. Jedná se o Felicii, u kabelu k anténě obvykle bývá přídavný drát k napájení. Ten k anténě nejde, napájení je přímo v koaxialu. Ale u kabeláže k rádiu je vývod s konektorem 12V, ten jsem neměl kam zapojit. Vyřešil jsem to přidáním zesilovače u rádia a tam ho zapojil.
Jak napájet anténu? Myslíte, že napájení jde do koaxialu z rádia? Nebo se to dá nějak upravit?
Anténa je nová, ta původní byla opravdu shnilá. Než jsem ji koupil, měl jsem v rádiu drát, jak mi radíte a hrálo to, dá se říct možná hůř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.