Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dnes jsem byl reklamovat mobil v T-mobile, kde jsem dostal náhradní. Tento mobil se ale chová jako předváděcí typ. Když vypnu displej hned se tam ukáže video propagující daný model. Jde o LG Spirit LTE. Nemůžu ho ani vypnout, podržím-li power-button abych mobil vypl tak mi napíše že nemám oprávnění. Nemám opravnění na většinu nastavení. Jak bych mohl tento software of LG vymazat abych ho mohl normalně používat?
V T-mobile si klučina s mobilem nevěděl rady a řekl že ho mám klidně přeinstalovat a snad to pomůže. Jenže ten mobil mě do ničeho nepustí, nevyzná se v tom někdo? Děkuji.
Je to živá maketa, má upravený firmware, tyhle telefony nemá mít prodejna mezi těmi na pujčení, promluvte si tam s jiným zaměstnancem, nejlépe s vedoucím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.