Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprávnění v androidu

Od: soody odpovědí: 3 změna:

Ahoj, dnes jsem byl reklamovat mobil v T-mobile, kde jsem dostal náhradní. Tento mobil se ale chová jako předváděcí typ. Když vypnu displej hned se tam ukáže video propagující daný model. Jde o LG Spirit LTE. Nemůžu ho ani vypnout, podržím-li power-button abych mobil vypl tak mi napíše že nemám oprávnění. Nemám opravnění na většinu nastavení. Jak bych mohl tento software of LG vymazat abych ho mohl normalně používat?

V T-mobile si klučina s mobilem nevěděl rady a řekl že ho mám klidně přeinstalovat a snad to pomůže. Jenže ten mobil mě do ničeho nepustí, nevyzná se v tom někdo? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste tovární nastavení - jestli nepomůže, reklamujte.

rqeq
hodnocení

0x

Je to živá maketa, má upravený firmware, tyhle telefony nemá mít prodejna mezi těmi na pujčení, promluvte si tam s jiným zaměstnancem, nejlépe s vedoucím.

soody
hodnocení

Děkuji za odpovědi, máte pravdu. do továrního nastavení se mobil nedostane ani když ho vypnu vyjmutím baterie a podržením volume dolů plus vypinací tlačítko. Jak říkáte, bude to reklamní firmware. Přeji pěkný zbytek dne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]