Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audio knihy na jednu hodinu? Co je to?

Od: kordoba odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, stalo se mi, že jsem si koupil audioknihu..., celková minutáž byla cca 2.5 hodiny. Kouknu na knihu a má 300 stran!., přičemž člověk, který to čte, čte pomalu, jako slimák. Prostě načíst tu knihu by muselo zabrat tak 30-50 hodin. Co to má znamenat? Audio kniha je nějak výrazně okleštěná nebo jak si to mám vysvětlit, jsem zmaten...Všiml jsem si teď i u ostatních knih a totéž...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Příliš málo info pro radu. Já na audioknihách dost ujíždím, troufám si říct, že jich mám stovky pro poslech v autě během služ. cest. Takže vím, že jsou audioknihy různé - profi načtené, načtené nadšenci do tohoto fenoménu až po počítačem čtené.

Takže zkuste dát info, co je to za knihu, odkud je, atd...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ano, ale není to přímo audiokniha. Může to být jen zpracování té knihy, a tak se stane ze několika hodin hodina jedna. Záleží také jestli knihu čte jeden hlas, nebo v povídce je více lidí. Je velký rozdíl mezi audio knihou a tzv. mluveným slovem.

rqte
hodnocení

0x

Chyba je v porovnávání knihy pro čtenáře a zvukového záznamu. Při prolistování textu pro audioknihu by bylo hend jasno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]