Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení tv

Od: romanus55* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu koupil jsem si chytrou tv od o2 setobox EKT DID 7006 +xDSL ZTEZXHN H267A V jedné místnosti mám chytrou tv lg a v druhé mistnosti tv lg jak a čím to propojít aby hrali obě tv nevadí když stejně skoušel vše možné ale hraje jenom vždy jedna tv díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Na výstupu z STB dej rozbočovač (pokud nemá dva výstupy) a veď signál kabely do obou TV.

hodnocení

0x

Takže jste koupil settopbox a internetový modem. Z toho, co jste napsal pak není jasné na co používáte settopbox a na co internetový modem, Podle mě by měl stačit jeden z těchto přístrojů. A pak je podstatné, jakým způsobem a jakými kabely máte ty přístroje propojené.

To, co napsal kepler, zanedbejte, s věcí vůbec nesouvisí.

hodnocení

0x

Set-top-box by měl mít i výstup AV OUT i přiložený kabel, pomocí redukce připojíte další televizi, pokud má vstup (vidím to na nouzové řešení), odsud (tady od O2 více info), nikde sice nepíší, že jsou současně funkční oba výstupy, proto předem odzkoušejte; raději použijte elektronický rozb/..., třeba něco takového...a tady u tohoto pozor, současně může být aktivní pouze jeden výstup...(má výhodu pouze v tom, že nemusíte přehazovat kabely při sledování jednoho nebo druhého "zobrazovače")...u připojení IPTV je třeba i modem, nestačí jen set-to-box...více v popisu u třeba zde řešeného O2...jen ještě doplním keplera...rozbočovač HDMI

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]