Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

YOUTUBE nejde v TV

Od: aloisb® odpovědí: 7 změna:

Mám chytrou TV SAMSUNG typ UE 40ES5500 připojenou do domácí sítě, u které mi v nabídce aplikací zmizelo You Tube. Když najedu na tyto webové stránky a chci aplikaci spustit, tak mi to napíše, že stávající prohlížeč tuto aplikaci nepodporuje. Jak bych nainstaloval jiný prohlížeč, abych mohl You Tube sledovat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janek*
hodnocení

1x

Stalo se mi něco podobného u jiné Sony BRAVIA. Youtube, Twitter a další služby postupem času s novými aktualizacemi zmizely. Aplikace třetích stran se vyvíjejí a časem přestanou být se starší TV kompatibilní, tak to alespoň obhajují výrobci TV. Pěkná pruda...

Nejsem si jistý, zda jde do TV Samsung instalovat jiný internetový prohlížeč, řekl bych že ne.

hodnocení

0x

Ostáva vám možnosť si kúpiť toto mall.cz/... ,alebo niečo podobné.

hodnocení

0x
Se samsungy nemám vlastní zkušenost ale není možné doinstalovat aplikace z jejich zdroje? Tam by měly být aktuální použitelné verze a pokud nebudou obrátit se přímo na jejich podporu. Když se na webu plácají po ramenou jak jsou dobří a jak je to jednoduché .. samsung.com/...
hodnocení

Díky, napsal jsem jim a uvidím.*tanec*

hodnocení

Tak už jsem dostal odpověď od Zákaznického centra SAMSUNG. Můj typ TV už není kompatibilní s You Tube, a proto ho odebrali ze SMARTu. Mám si prý koupit nějakou krabičku za 2,5 tisíce Kč, kde je ANDROID a přes ní to půjde nebo novou TV. Je to to, co radí nick slavco 31.

hodnocení

0x
Dobrá rada nad zlato...zaplatil sis chytrou televizi abys v ní měl internet ale aby ti fungovalo Youtube, kup si ještě box který se připojí na internet. To sis mohl koupit hloupou televizi a s boxem z ní udělat chytrou. Kromě " červeného tlačítka " Hbbtv umí dobrý miniPC to samé co chytrotelevize. Mě ten můj vyšel na 600 + 200 wifi klávesnice.
doplněno 12.04.18 14:47: No ale když máte chytrý televize, máte v nich prohlížeč. A když si v prohlížeči najdete youtube tak taky nehraje? A co podpora alternativních prohlížečů? Nedá se doinstalovat jiný? Nejde li to v jednom mohlo by to jít v jiném.

wanesa*
hodnocení

0x

Jó ,mě zmizelo taky viz tady poradte.cz/...

a nakonec jsem si koupila v Alliexpresu (chytrý Android Box) a už mám vše v TV jako dřív a spousty aplikací navíc.Vyšla mě na cca 1000Kč a mají tam neuvěřitelný výběr...

Ještě jsem psala přímo do Hyundai a oni mi poslali prográmek na aktualizaci přímo pro můj televizor ale já jsem se bála,že něco zkazím a televize mi nepůjde vůbec.Tak jsem to nevyužila...

No,ještě k tomu červenému tlačítku...to mi za rok a půl taky nebude fungovat díky přechodu na DBVT2 HEVC,takže už teď koukám po alternativě,protože normální setobox Vám tuto funkci neumožní,a já červené tlačítko využívám dost často.Takže z mé chytré televize se stane "hloupá"ke které stále musím něco dokupovat.Ale jak mi napsal jeden výrobce,mám ještě s novým setoboxem počkat,protože by se měly na trhu objevit nové s podporou HBBTV levnější.Teď jsou ale stojí okolo 4,500Kč...Tak čekám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]