Nejste přihlášen/a.
Mám chytrou TV SAMSUNG typ UE 40ES5500 připojenou do domácí sítě, u které mi v nabídce aplikací zmizelo You Tube. Když najedu na tyto webové stránky a chci aplikaci spustit, tak mi to napíše, že stávající prohlížeč tuto aplikaci nepodporuje. Jak bych nainstaloval jiný prohlížeč, abych mohl You Tube sledovat?
Stalo se mi něco podobného u jiné Sony BRAVIA. Youtube, Twitter a další služby postupem času s novými aktualizacemi zmizely. Aplikace třetích stran se vyvíjejí a časem přestanou být se starší TV kompatibilní, tak to alespoň obhajují výrobci TV. Pěkná pruda...
Nejsem si jistý, zda jde do TV Samsung instalovat jiný internetový prohlížeč, řekl bych že ne.
Jó ,mě zmizelo taky viz tady poradte.cz/...
a nakonec jsem si koupila v Alliexpresu (chytrý Android Box) a už mám vše v TV jako dřív a spousty aplikací navíc.Vyšla mě na cca 1000Kč a mají tam neuvěřitelný výběr...
Ještě jsem psala přímo do Hyundai a oni mi poslali prográmek na aktualizaci přímo pro můj televizor ale já jsem se bála,že něco zkazím a televize mi nepůjde vůbec.Tak jsem to nevyužila...
No,ještě k tomu červenému tlačítku...to mi za rok a půl taky nebude fungovat díky přechodu na DBVT2 HEVC,takže už teď koukám po alternativě,protože normální setobox Vám tuto funkci neumožní,a já červené tlačítko využívám dost často.Takže z mé chytré televize se stane "hloupá"ke které stále musím něco dokupovat.Ale jak mi napsal jeden výrobce,mám ještě s novým setoboxem počkat,protože by se měly na trhu objevit nové s podporou HBBTV levnější.Teď jsou ale stojí okolo 4,500Kč...Tak čekám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.