Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vydělat

Od: doge odpovědí: 10 změna:

Ahoj,mám 13 a pul let.Potřebuju jsi vydělat 30 000kč na pc,monitor,mikrofon abych mohl natačet na YouTube.Ale nevím jak.Dostávám týdně 100kč ale moc nevydělám.Proto se chci zeptat jestli někdo zná lepší zpusob.Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Co umíš? Dokud neukončíš povinnou školní docházku a nedovršíš 15 let (obě podmínky musíš splnit zároveň) tě nesmí nikdo zaměstnat. (Dětská práce je u nás zakázána.)

Máš-li nějaký talent, je možná (po předchozím souhlasu úřadu práce) umělecká činnost dítěte.

K natáčení videí je potřebný talent a "mít co říct". Pro návštěvnost budeš potřebovat dostatek vhodných témat, o kterých něco víš.

V neposlední řadě je důležitý jazyk. Chceš-li publikovat, měl bys mít dobrou i češtinu, nezaměňovat zvratné zájmeno "si" s tvarem 2. osoby jednotného čísla slovesa být (jsi), vědět, jak používat interpunkci, ...

dogecz*
hodnocení

Vubec jsi mi nepomohl tak jsi stratil pár minut čas

iz*

Zdá se, že jsi čekal jinou odpověď, ale děti opravdu nikdo nesmí zaměstnávat.

dylin
hodnocení

2x

Kdybysme znali způsob jak vydělat během týdne (dejme tomu) 30 000 kč, tak se tu s tebou ani nebavíme a jdeme se koupat v moři v Karibiku... Buď dostaneš takové PC k ježíškovi za dokonalý prospěch nebo si počkej do patnácti let a pak si 30 000 vyděláš dejme tomu za 3-4 měsíce (ideálně)...

hodnocení

1x
Já si tedy myslím, že pro natáčení videa na YouTube není potřeba bůhví jak super hardware.
Mnohem důležitější je obsah a zpracování videa.
To všechno se klidně nechá udělat a natočit na obyčejný smartphone.
dogecz*
hodnocení

njn ale mám pc a cs:go mi utáhne jenom 50fps ale při natačení 20fps.

a minecraft při natačení jen 30fps ale nemohl jsi mi stím jak si vydělat

S vaším psaným projevem raději nic natáčeného nekomentuje. Jestli mluvíte stejným stylem, jak píšete, potěš koště.
Nebo udělejte němou Minecraft grotesku, popř. doplňte video titulky:). I když v dnešní době, čím s prominutím větší debil, tím úspěšnější na YouTube, mám aspoň dojem... čest výjimkám:).

au1
hodnocení

1x
30 tacu uplne easy kamo, to tady totiz vydela kazdej za par dnu, staci koupit karu za 2 kila a strelit ju za 230,nebo zavolat na zonky a pujcit si od lidi, ti blbci to stejne nechcou vratit zpatky :) prinejhorsim udelej banku,pecky mame stejne k nicemu, a nikdy te nechytnou
seeker

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

gurubhagavan*
hodnocení

0x

Dělej známým lidem blogy na internetu v systému Wordpress, koupíš doménu cz, a dáš jí na hostng endora.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]