Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám 13 a pul let.Potřebuju jsi vydělat 30 000kč na pc,monitor,mikrofon abych mohl natačet na YouTube.Ale nevím jak.Dostávám týdně 100kč ale moc nevydělám.Proto se chci zeptat jestli někdo zná lepší zpusob.Díky
Co umíš? Dokud neukončíš povinnou školní docházku a nedovršíš 15 let (obě podmínky musíš splnit zároveň) tě nesmí nikdo zaměstnat. (Dětská práce je u nás zakázána.)
Máš-li nějaký talent, je možná (po předchozím souhlasu úřadu práce) umělecká činnost dítěte.
K natáčení videí je potřebný talent a "mít co říct". Pro návštěvnost budeš potřebovat dostatek vhodných témat, o kterých něco víš.
V neposlední řadě je důležitý jazyk. Chceš-li publikovat, měl bys mít dobrou i češtinu, nezaměňovat zvratné zájmeno "si" s tvarem 2. osoby jednotného čísla slovesa být (jsi), vědět, jak používat interpunkci, ...
njn ale mám pc a cs:go mi utáhne jenom 50fps ale při natačení 20fps.
a minecraft při natačení jen 30fps ale nemohl jsi mi stím jak si vydělat
Dělej známým lidem blogy na internetu v systému Wordpress, koupíš doménu cz, a dáš jí na hostng endora.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.