Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zakoupil jsem nový tlf Xiaomi redmi 5 plus a potřeboval bych přenést fotky, které mám ze starého tlf na SD kartě. Vložil jsem SD do telefonu, fotky se sice načetly,ale neuložily do interní paměti. Poradí někdo jak to provést,aby fotky zůstaly v interní paměti a SD kartu mohl vyjmout.(potřebuji druhou sim).
Děkuji za informaci a radu
Zdravím já mám Xiaomi Mi A1
do něho jsem si stahl app.Správce souborů
a v něm sem otevřel sd kartu a fotky zkopíroval do paměti telefonu ... copy/paste
Jsem týden držitelem xiaomi note 4 - a tento MIUI systém nedokáže komunikovat s ničím jiným než s googlem. Cokoliv jsem potřeboval přetáhnout, musel jsem na původním telefonu nahrát do googlu účtu a po aktivaci účtu se vše v telefonu ukázalo.
4 dny jsem řešil aktualizace, telefonní seznam, ... no měl jsem z toho nervy až k reklamaci... Dnes je konečně telefon v naprostém pořádku a jsem už spokojen se vším, co tento telefon za minimální cenu dokáže.
Snad mi optimismus vydrží...
Zkuste synchronizovat s účtem vše vč. foto. Případně využijte úložiště na webu. Jak přímo přesunout data z karty do paměti telefonu jsem doposud nepřišel.
Díky kolegové - jsem netušil, že do nového telefonu musím nainstalovat neoficiální aplikace z google play, abych mohl telefon používat... Opravdu zajímavý tah výrobce...
Zkusím také nějaké ty APP stáhnout.
Samozřejmě, že to jednoduše jde, a telefon to umí sám, bez dalších instalovaných aplikací, jak tu píší jiní... V MIUI spustit Správce souborů, podrž složku/soubor co chceš přesunout, označíš, dole vybereš akci, z nabídky vybereš cíl, kde dáš vybrat. Hotovo, bez řečí.. Pokud si někdo myslel, že vloží kartu do přístroje, a automaticky se vše přesune do něj, nebude používání chytrého telefonu pro tuto osobu nejspíš dobrý nápad...
Se zálohou kontaktů, nastavení aplikací a celého nastavení telefonu není problém s MiCloudem a MiMove, funguje spolehlivě. Nyní jsem měnil Mi telefon, se vším všudy do nového vše přesunuto za 30minut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.