Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit hifi věž k tv sharp?

Od: papez odpovědí: 6 změna:

zdravím chtěl bych mít takové kino doma z věže se vstupen audio in. Jenže, když to připojím k mojí tv sharp 32cfg6022 tak to nic nedělá žádný zvuk ani u jednoho. Proto se chci zeptat kde v nastavení zvýšit hlasitost děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, z TV vytáhnout zvuk přes sluchátkový výstup (a zřejmě zesílit hlasitost). Do věže zapojit přes audio vstup (IN) a nezapomenout na tento vstup na věži přepnout (a upravit si hlasitost). A musí to fungovat (zvuk z TV půjde přes věž do repro). Zdravím!

hodnocení

0x

Asi by to chtělo sdělit typ TV a nejlépe nafotit jak to máš propojené.

papez
hodnocení

typ tv je Sharp 32cfg6022 a věže sony mhc ec50 a propojené to mám takto:

Jak připojit hifi věž k tv sharp?
Jak připojit hifi věž k tv sharp? #2

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ta hifi věž a TV nemá cinch konektory? Je na věži nastaven AUX nebo jiný výstup?

doplněno 23.03.18 20:19:

a na té věži máte nastaven, přepnut zvukový výstup? Rozumíme si... CD...TUNER...TAPE...AUX (nebo něco podobného)

papez
hodnocení

Věž ma jen audio in a tv ta má další tři jeden na sluchátka druhý jak tvrdí návod na pc audio atd ale tam když jsem to zapojil ta nic a třetí to už ani nepíše v návodu neboť jsem to tam nenašel
papez
hodnocení

ano mám to tak jináč toto samé mi dělalo to samé akorát na tv philips a tam stačil v nastavení přidat hlasiost na slot na sluchátka a šlo to takže si myslím že tu bude něco stejného ale nemohu to v nastavení najít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]