Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Před nedávnem se mi stalo že se mi rozbil displej. V mobilu a hlavně v poznámkách jsem měl uloženo spoustu věcí, ke kterým se jinak nedostanu. Bohužel mám displej rozbítý tak nešikovně, že nemůžu přečíst ani jednu poznámku. Je zde nějaká možnost, abych z mobilu vytáhl všechny poznámky, které mám uložené v mobilu?
Předem děkuji za odpověď.
Připojte mobil kabelem přes příslušný SW k počítači. Pak displej mobilu ke stažení čehokoliv k ničemu nepotřebujete. Nevím, jaký máte mobil, ale mělo by to jít u všech, funguje to i mého starého, zcela primitivního Ericssona.
Když připojím telefon kabelem k PC, ve kterém mám nainstalovaný příslušný SW, stažený ze stránek výrobce telefonu, dostanu se ke všem datům, ať už v telefonu, nebo na kartě a můžu si s nimi dělat, co chci. Zobrazí se mi dokonce i systémové soubory (ty jsou ale blokované). Ke stažení čehokoliv displej mobilu vůbec nepotřebuju, všechno ovládám z PC.
Divil bych se, že by to u Vašeho mobilu nešlo, když to u zcela pitomého, tlačítkového, 10 let starého Ericssona jde bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.