Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc ohledně poznámek v mobilu

Od: abcades odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Před nedávnem se mi stalo že se mi rozbil displej. V mobilu a hlavně v poznámkách jsem měl uloženo spoustu věcí, ke kterým se jinak nedostanu. Bohužel mám displej rozbítý tak nešikovně, že nemůžu přečíst ani jednu poznámku. Je zde nějaká možnost, abych z mobilu vytáhl všechny poznámky, které mám uložené v mobilu?

Předem děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marmar*
hodnocení

4x
A co najet do poznámek a udělat screenshot? Ten půjde přes počítač najít.
abcades
hodnocení

hodnocení

3x

Připojte mobil kabelem přes příslušný SW k počítači. Pak displej mobilu ke stažení čehokoliv k ničemu nepotřebujete. Nevím, jaký máte mobil, ale mělo by to jít u všech, funguje to i mého starého, zcela primitivního Ericssona.

doplněno 24.03.18 08:21:

Když připojím telefon kabelem k PC, ve kterém mám nainstalovaný příslušný SW, stažený ze stránek výrobce telefonu, dostanu se ke všem datům, ať už v telefonu, nebo na kartě a můžu si s nimi dělat, co chci. Zobrazí se mi dokonce i systémové soubory (ty jsou ale blokované). Ke stažení čehokoliv displej mobilu vůbec nepotřebuju, všechno ovládám z PC.

Divil bych se, že by to u Vašeho mobilu nešlo, když to u zcela pitomého, tlačítkového, 10 let starého Ericssona jde bez problémů.

rqew
hodnocení

0x

Jistě že je, nejlepší je asi opravit telefon, druhá je domluvit se s nezáručním servisem, a nejlevnější - jestli je to s androidem a dotekové ovládání funguje, mohlo by být možné se připojit k televizi přes miracast, chce to ale mít jiný stejný telefon a kopírovat pohyby.

hodnocení

0x

Kabelem ano, ale nejdřív se ty poznámky musí zkopírovat, nebo přesunout na paměť. kartu v tom telefonu – jestli na to uvidíš.

Tím USB počítač uvidí jen SD kartu, jestli jí tam máš, ale neuvidí do telefonu; musel by být spárován skrz software, který bys musel pro ten typ tlf. stáhnout.

abcades
hodnocení

Právě že nic nevidím. A nejde to najít nějak když to zapojím USB do počítače? Přece se to někde musí ukládat.

Pomoc ohledně poznámek v mobilu

hodnocení

0x
Dobrý nápad ale záleží jestli se mu fotky ukládají do mobilu nebo na kartu. Nicméně je to asi zatim nejrozumnější nápad. Mě napadlo instalovat teamwiwev protože to by pak mohl po zadání hesla ovládat z jiného přístroje a vidět plochu . Problém bude ta instalace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]