Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybírání notebooků

Od: panm odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Který z těchto notebooku by jste mi doporučili více a případně na kolik fps by to na nejvyšší rozjelo GTA V, Fortnite, Zaklínač 3 divoky hon, PUBG:
czc.cz/...
m.alza.cz/...
Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi už je koupeno... Jsem vždy překvapen u takových dotazů... Zajímal by mne věk tazatele. Já si za ty peníze koupím auto na 4 roky, děti si kupují NTB kvůli hře. No svět má jinak postaveny priority.

Pokud vybráno není, k dotazu: Pro dobrý zážitek ze hry je dobré mít velkou obrazovku. Buď je možnost napojit se do TV nebo to chce větší NTB - takže 17". Herní NTB musí mít SSD disk - jinak není herní. Na tento disk se musí vlést k systému i ona hra. Jedna hra v dobré verzi může mít třeba 100GB. Takže při třech hrách a systému by měl být SSD minimlně 500GB. RAM 16GB DDR4 je samozřejmostí.

krtek66
hodnocení

0x

Papírově jsou stejné..testy jsem nehledal, ale myslím, že to vyhraje MSI...

ondr
hodnocení

0x

Pojem "herní notebook" je jako "sportovní dodávka" ... ještě k tomu v této ceně.

Počítejte s kratší životností, v NTB jsou prostě vždy řádově slabší komponenty a hlavně o dost horší chlazení a nemožnost nějakých uprav, to je taky důvod proč životnost většiny takových zařízení je špatná.

Na místě tazatele bych zvážil, zdali nepořídit stolní počítač. Ten bude řádově levnější a také řádově výkonější. Na 15" se stejně moc dobře hrát nedá, na touchpadu a kancelářské klávesnici také ne. Na baterii stejně při hraní vydrží max. hodinku, takže je nutnost být pořád v zásuvce. Je tedy otázkou, jakou výhodu nabízí proti stolnímu počítači? Přenosný také není, ostatně na časté přenášení ani příliš dělaný není, 3Kg se pronesou.

NTB je úžasné zařízení, sám jej mám jako hlavní zařízení - ale na hraní her se vyloženě nehodí.

Ty NTB jsou úplně stejně. Kvalitativně také.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]