Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapnout obraz

Od: luc252* odpovědí: 4 změna:
Dobry den mam televizi LG a zapla jsem úsporu obrazu ale ze se vypne obraz jen zvuk jde a teď to nejde zpátky zapnout. Nebo asi jsem to zapla protože jsem zjistila ze obraz jde ale je jakdyby vyple podsvícení ikdyž není. Nevíte co stím, co to může být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obvykle obraz naskočí po zmáčknutí jakéhokoliv tlačítka na ovladači.

Pokud ne, vypněte TV dálkovým a znovu zapněte.

Pokud ani to nepomůže, vypněte televizi dálkovým, vytáhněte TV ze zástrčky, počkejte minutu, zapněte do zastrčky, zapněte dálkovým.

Pokud ani to nepomůže, pravděpodobně to máte rozbitý.

luc252*
hodnocení

On jde ten obraz ale je tak tmavý ze nejde vidět. A vsechno jsem nastavila jak ma být, tak newim

hodnocení

0x

Dobrý den. Také můžete zkusit tovární nastavení. Na mojí televizi se to jmenuje expediční nastavení.

luc252*
hodnocení

Děkuji zkusím ale myslím, že jsem neco podobného taky dělala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]