Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,kotel nesepne,dioda proudu ,na topení teplota 20 stupńů,tlak vody 1.3 bary.Žádnou závadu to neukazuje.
Co s tím,poraďte.Děkuji.Svoboda
Mám ten samý elektrokotel. Pokud to neukazuje žádnou závadu, tak máte na kotli nastavenou teplotu oběhové vody a ta je dovršena a zatím neklesla. kotel se znova sepne, až se voda v oběhu ochladí a bude nutné, aby ji přihřál. Nebo zkuste právě zvýšit teplotu vody v koltli tím kolečkem a uvidíte jestli naběhne. Měl by po několika sekundách. kdyby byla nějaká závada, tak tento kotel hodí celý systém do poruchy a nahoře vyskočí čidlo, které se pak musí ručně dát zpět. Po odstarnění závady, samozřejmě. Já už se něco s tímhle kotlem natrápila. Ale pak se mi podařilo dát všechno do kupy a od té doby nemám problém. Teda já ne, ale přišla jsem na to, v čem byl háček a pak pomohl kamarád elektrikář.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.