Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přes audio jsem lempl, poradíte mi někdo jak to funguje? Když si koupím domácí kino, ke kterému budou 5.1 repráky, a zapojím ho bude pak přes repráky hrát i normální vysílání v TV? Nebo když si v TV pustím třeba něco z HDD? Pokud ne jak jinak by to šlo vyřešit? Musel bych koupit jen 5.1 repráky a ty zapojit k telce?
Předem díky moc, na tohle jsem fakt lempl
TV vysílání určitě nebude hrát v 5.1.
Z HDD ale pokud máš film v tomto formátu,a pokud propojíš domáci kino s TV potřebným audio kabelem, pak ano, hrát to bude. V opačném případě, stejně jako z TV vysílání bude hrát pouze stereo zvuk.
ano, některé domácí kina dokážou pustit zvuk ve všech repro, ale nebude to tzv zvuk 5.1. (rozumíme si - zvuk vrtulníku postupně od středu zleva do prava, koncert kdy slyšíme z předního repro zpěv a ze zadních publikum apod.)
Ale rozhodně hlasitost se zvýšívíce než obyčejný poslech z TV.
Dobrý den. Ano bude Vám to hrát ze všech repráků. Já to tak mám. Jen přepnu na DO od domácího kina tlačítko TV a je to. Pak si tam mohu vybrat z možností music, stereo, multi, pro- logic, movie nebo surround. Při přepnutí na surround a multi to hraje ze všech repráků, ale pravé 5.1 to není. Nicméně zvuk je to dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.