Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zakázat restartování mobilu Motorola Moto

Od: evule* odpovědí: 2 změna:
Zhruba jednou za den se mi zobrazí na displeji úvodní stránka s logem Powered by android Moto...poté se mobil vypne a musím zadávat PIN...Jde o mobil Motorola Moto E4 plus...prosím moc o radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Můžete zkusit resetovat mobil do továrního nastavení. Předem vše zálohovat.
Pokud ale bude závada přímo na součástce telefonu, bude třeba zanést do servisu.

tomas11*
hodnocení

0x

no pokud vám to nebude vadit - tak v zabezpečení - nastavení zámku sim karty - nastavit nezamykat kartu sim.

sice to není řešení co jste asi chtěla - ale pak ten pin nebudete muset zadávat a telefon pojede i v tašce a pod.

Ale rozhodněte se zda je to pro vás vhodné , já si platím kredit a když by mi někdo ty dvě stovky :-D provolal tak se nepo...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]