Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, existuje nějaká ok chladnička s mrazákem, opravdu ale opravdu tichá? Mám lednici hned vedle ložnice, jinak to vyřešit nelze...takže tolik důvod. Heureka mi vyhodí hlučnost nejníže kolem 35dB ale to je stále moc hlučné. Najde se tu někdo, kdo poradí něco použitelného?
Občas nocuji v Praze na firmě, tam máme lednici v místnosti, kde spíme. Vyřešil jsem to spínacími hodinami, kdy lednici v 23:00 vypínám přívod a zapínám v 6:00, kdy vstávám. Lednice, ani mrazák to přerušení nepocítí.
Opravdu Šalamounská odpověď ale alespoň něco, protože tuším, že moc dalších rad "neuslyším" :D
Ono je to asi tak, že KAŽDÁ lednice s kompresorem vydává hluk, který může rušit při spaní. A taky ruší. Proto jsem třeba při vybavování hotelových pokojů vždy používal absorční minibary, protože ty jediné nejsou slyšet.
Takže pokud chcete jít touto cestou - proč ne. I dnes se seženou takové lednice, používají se v jachtách, nebo obytných autech.
No - ale nejsou zrovna za lidovku, jenže co by člověk nedal za dobrý spaní, ne?
Jasně, tahle. Jinak to bude nejen o psaných parametrech, ale i o štěstí na kus, jejím usazení, rozložení obsahu atd. atd. A pak taky o tvých uších a kvalitě spánku.
Dívejte se po dražší značce Liebherr; případně Bosch a Siemens...máme po původní Calex, dále zase Calex, pak pro změni Indesit - všechny víceméně hlučné, teď čtvrtým rokem Bosch; v porovnání s předchozími velmi tichá...přesně typ nevím, ke štítku vzadu se nyní nedostanu, je to podobná této...ale jestli je nejtišší na trhu, to opravdu nevím...
Možná Vás moje odpověď neuspokojí, ale zkusím to. Kdyžtak mě pošlete do háje.
Za svůj život jsem spala asi 4 roky v místnosti s ledničkou. Nejdřív garsonka, pak v kuchyni u přítele (no jo, nejsem na společné spaní ) a nyní zase garsonka. 3 různé lednice, každá s mírou hluku do 38dB. Nikdy mě lednice nebudila. I vzhledem k tomu, že mám se spánkem problém, tak si dovolím poradit, abyste to neřešil, vzal tu nejtišší a pak už jenom dobrou noc
taky si myslím, že je lepší spát vedle hlučné lednice s myšlenkou "lednice mě nemůže rušit při spaní" než spát vedle té nejtišší přesvědčený, že lednice rušit bude...
Nebyla jste pro společné spaní ale lednička vám při spánku nevadila, hezké. Z vás bych měl radost.
Dobrý den. Máme ledničku s mrazákem Samsung - no frost, jak doma , tak na chalupě, vůbec nevíme, že v místnosti lednička je. Není slyšet žádné vypínání, zapínání, nic. Lednička je ale dražší. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.