Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je to zhruba asi měsíc co se mi stává že se mi sama od sebe zapne televize, je to smart samsung. Bydlím v paneláku, může to být nějakými signály z jiných bytů? Máte s tím někdo zkušenosti?
předem děkuji za odpovědi
Nemáte náhodou zapnutou automatickou aktualizaci softwaru v pohotovostním režimu? Zkuste se podívat na (tak nějak podobně), podle typu tv - pokud odtajníte typ, najdeme v Návodu...
menu - nabídka digitální - nastavení - systém - aktualizace softwaru - aktualizace v pohotovostním režimu - tuto funkci vypnout. Samovolné zapínaní tv sa opakovať nebude...a pokud ano, zkuste nejnovější firmware ze stránek výrobce...
Dobře, dejte pak vědět, jaký je stav...výsledek...
Dívala jsem se na to nastavení podle vašeho návodu, opravdu jsem měla aktualizaci v pohotovostním režimu, tak jsem to vypla, snad to tedy pomůže, děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.