Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv se sama zapíná

Od: orionka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,je to zhruba asi měsíc co se mi stává že se mi sama od sebe zapne televize, je to smart samsung. Bydlím v paneláku, může to být nějakými signály z jiných bytů? Máte s tím někdo zkušenosti?

předem děkuji za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nemáte náhodou zapnutou automatickou aktualizaci softwaru v pohotovostním režimu? Zkuste se podívat na (tak nějak podobně), podle typu tv - pokud odtajníte typ, najdeme v Návodu...

menu - nabídka digitální - nastavení - systém - aktualizace softwaru - aktualizace v pohotovostním režimu - tuto funkci vypnout. Samovolné zapínaní tv sa opakovať nebude...a pokud ano, zkuste nejnovější firmware ze stránek výrobce...

doplněno 16.03.18 09:17:

Dobře, dejte pak vědět, jaký je stav...výsledek...

orionka*
hodnocení

Dívala jsem se na to nastavení podle vašeho návodu, opravdu jsem měla aktualizaci v pohotovostním režimu, tak jsem to vypla, snad to tedy pomůže, děkuji :)

karel556*
Mám taky smart tv Samsung, aktualizace zapnuté a ještě se nestalo že by se sama zapnula, taky bydlím v paneláku.

karel556 Vaše televize je trvale připojena k internetu?

karel556*
Ano je stále připojena k internetu.

remisak*
hodnocení

1x

Toto se u mne stávalo když byla přerušena dodávka elektrické energie a pak znovu obnovena a tím se sama zapla televize. Co bylo příčinou jsem nezjišťoval jelikož jsem si pořídil novou.

hodnocení

0x
Může to být třeba tím,že je tato funkce zapnutá v nastavení.
V rámci nastavení časovače si můžete nastavit dobu,kdy se televize zapne nebo vypne.
Pokud se zapíná ve stejný čas,je to tímto.
Takže otevřít Menu,Nastaveni,Časovač a tam Vypnout

hodnocení

0x
Spíš bych to viděl na problém v samotný tv
Třeba je jen něco špatně nastavený v menu TV
mame v rodině nekolik smartek od samsungu a neni problém
Ja kdysy zaznamenal to že mi samsung rozsvěcel sám od sebe světlo v pokoji
Měl sem namontovanej místo vypinače dotykový ovladač s dálkou a světlo si nepravidelně dělalo co chtělo
Řešila to tenkrát jiná značka TV

hodnocení

0x
Nemůže být seklý čudlík na dálkovém ovladači?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]