Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD nenačítá disky ani po opravě

Od: miru* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Mám DVD Philips a nenačítá my disky. Měl jsem ho u kamaráda a ten my řekl, že byla hnutá čtecí hlava, tak ji seřídil a přehrával si doma DVD i CD , ale když ho přinesu k sobě domu a zapojím, tak my to napíše NO DISK.Tak se ptá co stím.Už je to po druhé co ho opravoval a u něj vždy hrálo a u nás ne.Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám tu zkušenost že pokud se někdo hrabe v laseru,tak ho s tím rovnou posílám k popelnici,protože seštelovat laser bez přístrojů prostě nejde.Většinou mají problémy motory který otáčí diskem(tzv.spindl),neroztočí ho na potřebnou rychlost(je přidřenej),dá se sehnat za pár korun.

guli*
hodnocení

0x

Ahoj,dej to zkušenému opraváři a zaplatíš za opravu jak za nové DVD a nebo se s ním rozluč,zamávej mu a šoupni ho do konťáku.

bejkblboun*
hodnocení

0x

Zdar, koukni např. na placky. DVD disky jsou buď typu -R,+R, nebo RW. Jsou přehrávače, které některý typ neumí přehrát.

Dále tvůj přehrávač nemusí podporovat různé typy formátů na DVD-klasické originální DVD to veme, ale například počitačový formát AVI,DIVx atd. to přečíst neumí. To samé je CD-klasika ano, ale MP3 ne.

To je první, co mě napadlo. Snad to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]