Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, na mobilu Lumia mi zablokovali přehrávání videí: you have received a copyright takedown. Nejsem si vědoma, že bych něco kopírovala. Máte někdo s tímto zkušenost? Na noťasu přehrávání jde i pod stejným přihlášením. Děkuji.
Kontakty jsem pro jistotu zkopíroval a pak jsem dal mobil do továrního nastavení.Zkuste,ale za výsledek neručím.
Děkuji za odpověď. Napadlo mne to také, ale přetáhnout data z mobilu není pro mne jen tak. Několik dní jsem porůznu
mordovala mobil, až nějakým záhadný způsobem se mi povedlo YT převést do režimu pro PC a tam mi začalo přehrávání fungovat. Přepla jsem ho znovu do režimu pro mobily a černo. Napadla mne kacířská myšlenka a zase nějakým způsobem jsem se po delší době dostala na svoje přihlášení. Odhlásila jsem se a ejhle. YT funguje i pro mobily. Udělám si jiný účet a můžou mi trhnout nohou . Tedy, pokud to není podle IP adresy, ale podle nicku. Kdyby něco, dám vědět pro další stejně postižené cenzurou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.