Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV signál, jaký a od koho?

Od: robo* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych co nejvýhodněji - nejlevněji signál základních tv stanic do své televize. Existuje nějaký vyhledávač, agregátor, prostě stránka, kde bych uvedl lokalitu: Luhačovice a naskákalo by mě tam, kdo mi v dané lokalitě nabízí signál. Poskytovatelů je moře... Mám dole v patře natáhlou kabelovku ale nechci to tahat a s kangem zadělávat do zdí do dalších dvou vrchnich pater. Vyhovovalo by mně takové řešení, jako za komoušů, koupím si anténu, naladím jedničku a "smičec". Případně mě napadlo nějak tv napojit na net a pouštět v tv jakoby online vysílání ale to je asi krkolomné..člověk je pohodlný, chce máčknout na jedno tlačítko a vidět obraz. Poradíte s ohledem na mé požadavky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

2x

Tak jednoduše jako podle tvých představ to asi nepůjde. Můžeš si ale podle mapy pozemních vysílačů některý blízký zvolit, natočit tam anténu a spustit automatické vyhledávání kanálů.

digitalnitelevize.cz/...

matesj
hodnocení

2x
""Vyhovovalo by mně takové řešení, jako za komoušů, koupím si anténu, naladím jedničku a "smičec". ""
Ano lze,koupíš anténu,natočíš na příslušný vysílač(sítí a vysílačů je několik...),získaný signál rozvedeš kabelem po domě k televizním přijímačům(settopboxům) a pak už zbývá jen naladit,co tvoje zařízení dokáže...Dvb-t(sd nebo hd),Dvb-t2(h.265,HD-od konce března 2018).
To byl pozemák.Pokuď máš kabelovku ve sklepě,máš výhodu...Přivedeš koaxiál k televizi,uzavřeš smlouvu s kabelovkou,dostaneš(koupíš nebo pronajmeš) settopbox a koukáš a platíš za stovky programů...

luxpe
hodnocení

0x

Dobrý večer,

vzhledem k tomu, že od roku 2021 budete muset mít televizi s DVB-T2 a IPTV tak nevím proč hledáte dočasné bezplatné řešení.

Jinak O2, UPC je klasika přidává se také IPTV T-Mobile což teče taky přes set-top-box od CETIN, Vodafone a Nordic Telecom chtějí také IPTV u Vodafone by to mohlo být UPC.

hodnocení

0x
Jestli máš upc, stačí sepsat smlouvu na nejlevnější internet a základní nekodovane programy ti půjdou zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]