Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký set-top-box

Od: bichin odpovědí: 3 změna:

Jaký set-top-box pro DVB-T2. Ne uplně levný, nemusí být to nejdražší ale aby něco uměl. Díky za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Já používám nějaký na DVB-T2 HEVC od číňanů a to proto, že na rozdíl od televizí nahrává programy v otevřeném formátu. Nevím, co potřebujete extra, ale dnes snad i ten nejlevnější má vše, co je potřeba. Ten můj už nedodávají, ale kdybych potřeboval, klidně bych risknul něco jako aliexpress.com/.... A risknul bych to proto, že by mě zajímalo, na co má LAN konektor, jestli třeba jen tak mimochodem nemůže fungovat jako multimediální přehrávač souborů v LAN. A koukám, že už ho řada lidí v česku používá.

karel556*
hodnocení

0x
Není lepší se poohlédnout na netu než tady?
V nabídkách obchodů jsou podrobné technické specifikace výrobku a podle těch se dá vybrat.

nikdo*
hodnocení

0x

Doporučuji TeleSystem TS6820 Twin Tuner. Mám doma dva kousky, a podle mně je to jeden z těch podařenějších kousků. Umí novou normu H.265, má dva tunery. Není zdaleka nejdražší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]