Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký hodně levný tablet?

Od: danuska* odpovědí: 11 změna:

Ahij,poradíte prosím někdo hodně levný,klidně čínský,tablet? Používán bude hodně zřídka,jen občas pro děti,jedině na občasné surfování,žádné aplikace se nebudou užívat.Pro možnou nedostupnost wifi by měl mít možnost připojení přes simku-uvítám i radu ohledně připojení,děti si ho berou třeba do autobusu,kde není wifi.Čím větší,tím lepší,ať je displej pěkně vidět.Jsem laik *hi*Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nevěřte tomu,že Vaše děti budou tablet pouzivat hodně zřídka:-D .A že se nebudou užívat žádné aplikace.Protože co děti udělají nejdříve,bude to,že si začnou stahovat hry.A až se je pokusí na tom levném tabletu hrát,zjistí,že tablet nestíhá.A pokud nemáte SIM kartu s dostatečnou zásobou dat,dojde k dalšímu průšvihu,děti budou odkázány pouze na WiFi připojení.
Rozdíl v ceně mezi tablety se slotem na SIM kartu a bez slotu byl cca 50 eur,co jsem viděl naposledy.A ten větší displej také něco stojí.
Pokud má tablet aspoň trochu sloužit,nevyhnete se investici minimálně 4 tisíce.A to se držím hodně při zemi,myslím.

vernon
hodnocení

2x
Levný tablet nebrat! Neutáhne ani sám sebe, natož nějakou aplikaci, nebo nedejbože hru. Taky jsem udělal tu chybu a tablet Prestigio, nebo jak se ten křáp jmenoval, za tři tisícovky pro dceru, byl za pár měsíců použitelný tak maximálně k odhánění much.
Teď má Samsung Galaxy Tab A a nestěžuje si...

rv*
hodnocení

1x

Tak nejprve bych vyřešil, aby byla wifi. To ocení celá domácnost, nejen děti. A tablet klidně bez sim, děti si do něj stáhnou videa na cestu a i řada her funguje bez internetu. No a pak najít kompromis mezi pamětí (pro uložení aplikací a her), procesorem (aby přehrál plynule video), baterií (aby vydržela pár hodin) a displejem (velikost i pro slepce).

matesj
A řada her zdarma jde hrát jen přes wifi...
danuska*
hodnocení

Dekuji,wifi doma mame.Deti ted maji tablet Asus a uzivaji ho nejvic na cestach,kde wifi nemusi byt,proto se ptam na moznost i jineho pripojeni pres wifi.Asus je v servisu,neda se opravit,proto chci novy.Jako samozivitelka,vdova setrim.Dekuji

hodnocení

0x

Co to je, hodně levný tablet? Za kolik?

danuska*
hodnocení

Proste za nizkou cenu,nelimituji to.Ne za 15 tisic :)

tablet
14.03.18 00:06
Za litr?

mathew
hodnocení

0x

Chceš ho kupovat u nás nebo třeba na Aliexpress?

Nejlevnější s minimálně 10"4GB RAM, Android 6, 32GB pamětí a LTE

u nás tablety.heureka.cz/...

Čína aliexpress.com/...

8000,- vs cca 1600-3000,-(podle verze základní bych u žádného nebral) +DPH a vyřízení cca 800,-

danuska*
14.03.18 12:55
hodnocení

dik

hodnocení

0x

Máme doma pro děti tento: vodafone.cz/...

Sice jsme ho kupovali se smlouvou, ale i za 4500kč jde o levný tablet. Je plně dostačující pro přehrávání filmů, hraní méně náročných grafických her (náročnými hrami myšleny bojové akční hry apod.). Koupil jsem k tomu 64GB paměťovou kartu na filmy, když někam jedeme. Dostali jsme k němu i pouzdro zdarma. Dlouhá výdrž baterie, je i na SIM, ale jak tu bylo psáno - pokud nemáte tarif s mobilním internetem, nemá to smysl. Není podmínkou mít u Vodafone smlouvu nebo něco podobného. Za mě slušný levný tablet, jsme spokojeni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]