Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybíjení v zásuvce

Od: nejakaholka odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
Před cca dvěmi týdny jsem začala pozorovat podivné vybíjení baterie při 15%. Během asi 30 vteřin to šlo z 15 na 1. Na 1 se mobil držel třeba i hodinu. Teď je to ale horší. Mobil se začal vybíjet hrozně rychle, ale to jen někdy. Někdy je naprosto normální. Nabíjím ze staršího kabelu po Samsungu, nikdy s ním nebyl problém. Začínám podezřívat i aplikace, protože se mi mobil občas vybíjí i v zásuvce. Telefonu se zbavuji za 3 měsíce, mám ho druhým rokem, jde o Lenovo a2010, "mírně" v dezolátním stavu, prasklý displej a uvolněný čudlík na zapínání.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejvíce pravděpodobná je baterie, je v háji. Proto to skokové vybití. Pokud ji máte alespoň dva roky není co řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]