Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádci,
před pár lety jsem našla do foťáků Canon jakýsi skrytý program nebo možná už ve foťácích je, jen se zapíná jiným tlačítkem než on/off...
"Program/nastavení" umělo samozřejmě více věcí, ale já jsem ho našla a používala pro focení timelapse. Byla možnost vybrat časový interval, ve kterém foťák vyfotil fotku a člověk u toho nemusel stát se stopkama...
Nevíte jak tento program/nastavení vyvolat? Našla jsem to určitě někde na netu společně s popisem nebo návodem.
To nastavení bylo takový šedivý, co si vybavuju.
Nevíte někdo?
Díky
Časosběrné fotografování odsud
Při časosběrném fotografování je třeba pořídit dlouhou sekvenci snímků v pravidelných intervalech. Pořizování snímků lze řídit třemi možnými způsoby:
K pořízení časosběrné sekvence snímků v pravidelných intervalech lze použít software EOS Utility, a to připojením fotoaparátu přes kabel a ovládáním závěrky pomocí počítače PC nebo Mac.
S některými fotoaparáty EOS lze použít ovladač s časovačem Canon TC-80N3, který uvolňuje závěrku v naprogramovaných intervalech.
Fotoaparát EOS 7D Mark II obsahuje v nabídce funkci intervalového snímání, takže můžete nastavit fotoaparát tak, aby pořizoval snímky v předem definovaných intervalech.
pak ještě...pokud se ovšem jedná o "časosběr"...
dále
firmware pouze pro přístroje Canon: CHDK pro kompakty a Magic Lantern pro zrcadlovky... odsud...zkuste si to přečíst celé...více o time-lapse, stačí vybrat, která část vás zajímá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.