Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo k telefonu

Od: jerybob* odpovědí: 6 změna:

Chtěla bych se zeptat,jakým způsobem mohu zprovoznit můj telefon,který po mě chce heslo.Krabičku na které bylo heslo jsem vyhodila.Děkuji za odpověd...;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Telefon je nový nebo jste heslo zapoměla? Chce to opravdu heslo? Nepožaduje to PIN SIM karty. Při koupi nového to po mě heslo nikdy nechtělo a ani PIN protože ho mám vypnutý. Jakého máte operátora?

jerybob*
hodnocení

Operátor je T- mobile

jerybob*
hodnocení

Telefon je asi půl roků starý...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nedávno jsem reagoval jinde na podobný dotaz a to tím, že se dnes nevyplácí krást telefony nebo kradené telefony kupovat. Nevím v jakém případě to je tady, ale onehdy se můj názor potvrdil.

Nevím o jaký druh telefonu jde, ale dejme tomu android.

Na krabici není žádné heslo, žádný kód. Buď je telefon chráněn PIN kódem, který zjistí váš operátor, nebo je telefon uzamčen například gestem, kódem, nebo čtečkou otisku prstů. V případě obnovení telefonu, může chtít zařízení ověření účtu googlu, a tedy je potřeba přihlašovací údaje k danému účtu od Googlu.

hodnocení

0x

Na této stránce se dočtete co dělat stran hesla nebo PIN.

t-mobile.cz/...

jerybob*
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]