Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyskakuje nabídka na stažení aplikací

Od: barbucha® odpovědí: 3 změna:
Zdravím,prosím o radu,pokud má někdo zkušenost.
Mám telefon doogee x5maxpro,avg antivir. Když otevřu whatsapp,messenger od facebooku nebo aplikaci facebook,vyskočí mi na displeji (viz fotka). Když se toho dotknu stáhne se mi nějaká aplikace,pokaždé jiná,ve stylu čistič,zrychlovač apod. Děje se tak i když jsem pouze na datech,přitom klasické aplikace se aktualizují pouze na wifi. Není to tak odjakživa,ale bohužel si nevzpomenu od kdy to tak dělá. Poradí mi prosím někdo co mám udělat aby to skončilo?
Předem díky.

Vyskakuje nabídka na stažení aplikací

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Pravděpodobně to dělá od doby, kdy jste instaloval některou aplikaci, možná i ten AVG. Je to reklama součástí google telefonu a jako s takouvou nelze nic dělat, krom odinstalace dané aplikace.

Takřka při každé otevřené aplikaci stažené se objevují reklamy.

hodnocení

Zkusila jsem odinstalovat to AVG,ale vyskakuje dál :( Takže se s tím naučit žít?
Tak pokud to nebyla AVG aplikace, pak hledejte jinou podezřelou. Zmizí to velmi pravděpodobně ihned po jejím odinstalování. Synovec to měl v simulátoru metra,oproti jiným aplikacím měla velmi malý počet stažení = tj neprověřená a už to mělo být varováním

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]