Ahoj, potřebuji radu. Chci nějaký telefon do 4000Kč. Před pár dny jsem tak trochu utopila svůj Huawei Y6ii Compact a řekla jsem si, že ten samý model nejspíš nechci. Nechci do telefonu investovat víc , jak 4000Kč. Uvažuji teď právě o nějakém Xiaomi. Četla jsme na ně dobré recenze, ale nemohu si vybrat tak nějak model. Nejdříve jsme si řekla, že bych šla do Redmi Note 5A. Pak jsem se rozhodla pro Redmi Note 5A prime. Hodně mě zarážejí recenze právě na kvalitu fotoaparátu. Neříkám, že jsem fotografka z povolání, ale když někam jedeme, využívám hlavně telefon a fotím vše z něho, ať je zamračeno nebo slunečno. Také mám u Redmi note 5A Prime obavu, že je to tělo plastové. Co myslíte? Ještě se rozhoduji mezi Redmi 4X, ale tam mě zase nechává chladnou nižší Android. Nějaké rady a typy co za dobrý telefon v této cenové relaci a třeba i od Xiaomi?
Tak jestli ti vadí jen nižší verze androidu, můžeš si klidně do seznamu tu 4X vrátit. Xiaomi dělá update poměrně pružně a to i pro starší mobily takže se dá počítat s tím že než mobil koupíš může být tovární aktualizace dostupná a kdyby ne, tak má xiaomi velkou fanouškouskou zakladnu srovnatelnou snad jen s modely Samsung Galaxy. Proto není problém najít neoficiální rom podle gusta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.