Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restartovaný mobil

Od: luca4* odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu. Dcera si restartovala mobil. A teď když ho chce znova zapnout , chce to po ní heslo na google , ale to už si nepamatuje. A nový účet nejde založit! Poradtě co stím . moc děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Nechat si poslat nové heslo na google. Řešil jsem to nedávno.

hodnocení

0x

Mobil s Androidem, s win? Jinak dejte třeba typ, výrobce...podívejte zde, podobný případ...nastavit do Továrního nastavení, když to jinak nepůjde...

praivo*

Mobil s WM/WP se při zapnutí na Google účet opravdu ptát nebude...

Tak to je pravda, nějak mi to uniklo...díky za upozornění...

hodnocení

0x
Nevím jak dceru ale mě gmail neúnavně nutí abych si do nastavení uložil záložní mail nebo telefon na který by mi v případě ztráty hesla poslal nové přístupové údaje takže předpokládám ze to taky vyplnila a nebude problém si nechat poslat nové heslo.

luca4*
hodnocení

Všem děkuji za rady telefon už funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]