Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG 55 LA 860V sekundarni nastaveni

Od: begi25® odpovědí: 5 změna:

Dobry den je nekdo kdo mi poradi jak nastavit na TV sekundarni nastaveni? To znamena pro ČR a Slovensko.Minuly tyden sem se nato ptal tady a to proto že STV1 pokud vysila zahhranični filmy tak nemam dabing.Posledne my nekdo doporučil vejit do nastaveni a pry tam je to sekundarni nasaveni.To sem v celem menu nikde nenašel a ani nemam paru už kde to hledat.Nasel sem nejake nastaveni ale to fungovalo dobre do te doby než sem přepnul kanal a slovensky dabing byl zase zahranicni.Nechce se my to porad prepinat.Pomozte.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

conenobybu
hodnocení

1x

Jak už jsem psal, tak LG má nastavení primárního a sekundárního jazyku zvuku. Kde přesně je to v menu záleží na modelu. Ale 100% to tam je. Nastavoval jsem lg tv stovky.

hodnocení

Prave proto se ptam protože sem to hledal všude a nic.

tomas11*
hodnocení

0x

Myslím že tento problém je dán tím co jde od poskytovatele TV signálu. Alespoň u nás to tak má celé malé sídlišťátko (blbej výraz) , no pokud si to přepneme jde to slovensky ale sotva přepnete na jiný kanál a pak zpět , musíte přenastavit znovu , protože se to vrátí ze slovenštiny na primární zvuk který je v nočních hodinách nastaven na většinou angličtinu.

A není to tedy jen u STV1, ale i u jiných slovenských programú , hlavně tedy v noci.

Když jedu třeba na svůj sat.přijímač tak pochopitelně tam co si nastavím tak to pak zústane.

S nastavováním tel. a pod. opravdu problémy nemám , u Samsungů a LG ani u jiných to u nás nejde a provozovatel na to kašle , i když digittální signál u nás zapojili možná tak před rokem neb dvěmi . Docela bych se nasmál kdybychom byli sousedi.

Vím že už jste se ptal/a nedávno , také mne zajímalo co kdo poradí.

doplněno 13.03.18 14:30:

Tak měl pravdu - našel jsem si tedy čas a pohrabal se a u mne je to tedy ok , a pro vás přikládám obrázek kde si to změnit na Lg. Mělo by to být ok.

LG 55 LA 860V sekundarni nastaveni
hodnocení

Ja sem z Havirova a mam UPC.A co vy.Budu to reklamovat.

hodnocení

Sem taky z Havirova z podlesi.Na upc co se volal sou tam takovy mladici co o tom nemaji ani paru.To co sem dostal foto neni na moji televizoru.Řadny primarni ani sekundarni zvuk tam neni.Ješte jednou napišu mam LG55LA860V.Každy jiny tel. ma neco jineho.Už to vzdavam a nebudu nikoho otravovat.Zamerim se na UPC protože my to nekdy fungovalo.OPRAVDU DEKUJI VSEM KTERY SE POKOUŠELYMY POMOCT.mOC SI TOHO VAŽIM.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]