Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV na tabletu

Od: aloisb® odpovědí: 8 změna:

Existuje nějaký free program, který by umožňoval sledovat TV vysílání na tabletu s Androidem? Nějaká obdoba internetového radia. Internetové připojení mám rychlé.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

3x
K zaplacené Skylink kartě,až 4 mobilní zařízení grátis(android i apple).
skylink.cz/...
Můžeš zkusit...
tvlink.cz/...
spustit.cz/...
hodnocení

Děkuji za radu - viz níže.

hodnocení

1x
Najdi si pojem IPTV jestli to chceš řešit příjmem přes internet. Většinou jde ale o placený příjem. Čas od času se to dá obejít přes VLC nebo Kodi ale linky na takový stream nemívají dlouhý život a musíš furt hledat nové. Nejjednodušší je koupit si tv tuner do usb. Dneska je to krabička 2x2 cm s anténkou. Tablet ale musí umět USB OtG aby zařízení napájel. Bohužel podpora není stoprocentní. Některý tablet načte tuner bez problémů a na jiném to prostě nerozbehnes. Nejlepší je to v krámě otestovat. Jenže v krámě dáš tak 800 za evolveo a na netu koupíš daleko menší čajna dongue za 15 doláčů což je dost rozdíl .
doplněno 08.03.18 06:54: m.aliexpress.com/...
hodnocení

Na základě rady nicka matesj ( tímto mu moc děkuji) jsem využil akce SKYLINKu a přešel z platby tzv. "servisního poplatku" na předplacený základní balíček SMART. Bude to za 125,- Kč za měsíc, je tam spousta programů a ještě je k tomu možnost dívat se na TV na PC nebo na notebooku při dobrém internetovém připojení. A jsou tam prakticky všechny stanice a některé i HD.

Problém vyřešen a ani žádný USB dongle TV přijímač s anténou kupovat nemusím.

hodnocení

1x

Mám apku vyladěná TV,ale na síti od O2 nejde třeba Nova, na síti Necoss jdou základní programy bez problému (ČT-1;2;24;sport .Nova ,Nova cinema,gold... Prima;prima cool,max...Barandov;Family;...)

Mám ji v tabletu,měl jsem v MT a máme na NTB

hodnocení

Kdybych nevzal ten SKYLINK, tak bych bral tu Vaší radu*palec*

hodnocení

0x

Tak v Čechách je ivisílaní,iPrima.

hodnocení

O tom vím, ale co třeba NOVA nebo TV Barrandov?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]