Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung, LG nebo Sony?

Od: kokotko odpovědí: 11 změna:

Zdravím chtěl bych se zeptat jaká značka z výše uvedených v oblasti televizorů je podle vás nejspolehlivější. Cenově by se měli pohybovat mezi 10 a 20 tisíci korun.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

4x
Dnes vyrábí televizory s kvalitním panelem pouze a jen Samsung.
majsterjoe*

kvalitním panelem ano, nikoliv už s elektronikou dané TV

vernon
Kvalitní uz dnes není nic. Stále lepší kvalitní panel a nekvalitní elektronika, než nekvalitni panel a nekvalitní elektronika...

111®
hodnocení

2x

toť otázka jak kdo asi, já Samsung 3ks, 1x TV a 2x monitor s tunerem tv

jester*
hodnocení

1x

Za mě jedině Samsung,mám televizi 6let a bez jakéhokoli problému.Kolega z práce mají +- stejnou dobu LG a 2x na opravě.Zleží samozřejmě na kusu (já nebral hned krajovou z palety).

krtek66
hodnocení

1x

Samsung nebo Panasonic.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Dnes bych šel do LG, nebo SONY, pokud bych si u SONY vybral něco zajimavého. JInak je to vlastně vše jedno. Vše je kvalitní a co se poruchy týče, nikdy si nemůže být nikdo jistý.

hodnocení

0x

Televize LG mě stála několik let života. Co se mohlo porouchat, to se porouchalo.

Naši mladí teď prožívají něco podobnýho se Samsungem.

Ale třeba to jen byla smůla na špatný kus.

vernon
Rodiče mají už sedm let plasmu LG a zatím není ani vypálená, natož aby nefachčila...

hodnocení

0x

Sony Braviu s androidom za mňa,Montažný závod je na Slovensku.

takjan*
hodnocení

0x

sony je krám, dva roky jsem se jí zbavoval, až to vyšlo ještě v záruce. Panasonic naprosto na výši oproti tomu krámu. Obraz měla ale lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]