Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi redmi 4X - přenos souborů MTP

Od: johnys2000* odpovědí: 2 změna:

Čau,
koupil jsem si nový telefon a jako obvykle jsem is do něj chtěl nastahovat hudbu. Bohužel se mi telefon v počítači na MTP přenos vůbec nezobrazí. PTP přenos funguje, ale jakmile to přepnu, tak se telefon odpojí. Zkoušel jsem i ladění USB v nastavení pro vývojáře a nic nepomohlo.. Nějaké nápady?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na Win.7 jsem měl ten samý problém,ale na Win 10 to jde

hodnocení

0x

Ahoj,je to jednoduchý- nainstalujte si total comander do pc,pak do něj plugin media audio 2,pak mobil propojte pres usb kabel s pc ,a v total commanderu dejte mista v siti pod c:,zobrazi se mediaaudio2,na to klepnete a otevre se vam Vas mobil,jeho slozky a můzete pak uz mazat,kopirovat,atd.Pokud by to neslo,tak do google zadejte nazev mobilu,driver,usb,download a stahnete si ovladace.Pro jistotu se ještě podivejte,jestli mate v mobilu aplikaci mtpaplication.apk,pokud ne ,tak si jim tam pres lucky patcher nainstalujte jako systemovou aplikaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]