Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paměťová karta Sandisk M2 8GB

Od: lucyla* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

před časem jsem se zde ptala jakou paměťovou kartu koupit do svého SE k550i a bylo řečeno, že se tam hodí jakákoliv řady M2. Zakoupila jsem si tedy 8GB, ale nastal problém, karta je nová, nepoužitá a při vložení do mobilu se mi objevuje paměť 4095 GB, přitom když mobil připojím k PC, tak mi hlásí, že na kartě je téměř 8000GB. Může mi někdo vysvětlit, jak je to možné? Děkuji moc všem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jednoduše, telefon totiž zvládne maximální kapacitu paměti právě oněch cca 4 GB. Víc bohužel ne. Možná by mohla pomoci aktualizace firmware.

perda*
hodnocení

0x

Dokonce dle výrobce by měl umět jen 2GB karty: www.sonyericsson./...

lucyla*
hodnocení

Díky, stejně je ale zajímavé, že zrovna u téhle karty byl v seznamu vhodných mobilů uveden zrovna můj *bum*, bylo to kupované přes internet u soukromé osoby.

hodnocení

0x
Nacpi do ní 6Gb dat a hod do telefonu, foun ta data uvidí, a na chybná čísla s free pamětí se vykašli s 8 to snad není třeba řešit..
Jak již psali, aktualizuj Firmware mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]